"Tomislav Pajović iznad Nenada Milijaša na 144. večitom derbiju"
"Tomislav Pajović iznad Nenada Milijaša na 144. večitom derbiju"

Za crno-bele skup, za Izraelce idealan

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.12.13. | 14:20

Štoper Tomislav Pajović izabran u najboljih 11 jesenje sezone u Svetoj zemlji

Tomislav Pajović iznad Nenada Milijaša na 144. večitom derbijuOdluka rukovodstva Partizana da letos ne produži saradnju sa Tomislavom Pajovićem (27) sa ove vremenske distance čini se pogrešnom, naročito posle informacije da se bivši štoper crno-belih nalazi u idealnom timu prvog dela prvenstva Izraela.

Pajoviću je završetkom minulog šampionata istekla četvoromeseča pozajmica iz Šerifa, ali su čelnici kluba iz Humske 1 u obrazloženju odluke da ne otkupe njegov ugovor smatrali da obeštećenje u iznosu od 160.000 evra visoko i saopštili su bivšem prvotimcu Rada da je slobodan u izboru nove sredine. On je potom dogovorio saradnju sa Hapoel Ber Ševom, što se ispostavilo kao sjajan potez, jer je taj klub najprijatnije iznenađenje izraelske lige, trenutno je drugi na tabeli, samo četiri koraka iza vodećeg Makabija iz Tel Aviva. Na 13 utakmica Hapoel Ber Ševa je primila devet golova, a takvom učinku značajno je doprineo Pajović, odigravši osam susreta (sedam kao starter) i na njima je njegova ekipa primla samo tri gola.

Izabrane vesti

Zbog toga su ga novinari u Izraelu uvrstili u idealan tim jesenje sezone, koji čine: Huan Pablo Kolinas (Makabi Tel Aviv) - Oded Elkajam (Kirjat Šmona), Karlos Garsija (Makabi Tel Aviv), Tomislav Pajović (Hapoel Ber Ševa), David Ben Dajan (Hapoel Beni Sakin) - Hen Ezra (Makabi Haifa), Eran Zahavi (Makabi Tel Aviv), Sirak Nasr (Hapoel Ber Ševa), Maor Bar Buzaljo (Hapoel Ber Ševa) - Eljaniv Barda (Hapoel Ber Ševa), Omer Damari (Hapoel Tel-Aviv).

Poređenja radi, Partizanova odbrana je na 15 utakmica poklekla 12 puta.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Hapoel Ben ŠevaIzraelFK PartizanSrbijaSuperligaTomislav Pajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara