"Jedan od dva pogotka Defoa sa penala protiv Liverpula"
"Jedan od dva pogotka Defoa sa penala protiv Liverpula"

Za koje pare ste spremni da nam prodate špica od 34 godine?

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.01.17. | 17:38

Izgleda da 7.000.000 evra nije dovoljno

Jedan od dva pogotka Defoa sa penala protiv LiverpulaMičel Antonio jeste dobar, ali ne može sve sam. Andre Aju i Endi Kerol su više povređeni nego zdravi. Zato, Slaven Bilić traži napadača po svaku cenu i izgleda da je njegov izbor - Džermejn Defo.

Napadač Sanderlenda, koji je ove sezone spakovao već 11 golova na 20 premijerligaških utakmica, oživeo je karijeru na severu Engleske i bez obzira što su mu 34 godine i te kako je cenjen na Ostrvu.

Izabrane vesti

Toliko da je Vest Hem jutros poslao ponudu vrednu 7.000.000 evra za Defoa. Odgovor sa Stadiona svetlosti bio je ekspresan: „ne damo ga“. Opet, Čekićari ne odustaju, pa Skaj sport javlja da su se čelnicima Sanderelnda obratili sledećim rečima:
„Samo vi recite koliko košta Džermejn Defo? Platićemo.“

Očigledno da Biliću novac nije problem, međutim, teško je verovati da će se Dejvid Mojes u grčevitoj borbi za opstanak odreći glavne uzdanice. Tim pre što su, osim Defoa, golove sa Sanderlend ove sezone postizali samo još levi bek Patrik van Anholt, centarfor Viktor Aničebe (po tri) i drugi izbor u špicu Fabio Borini (jedan).

Džermjen Defo je, inače, seniorsku karijeru počeo upravo u Vest Hemu, u periodu od 1999. do 2004. dao je 41 gola na 105 utakmica.

(FOTO: Action images) 


tagovi

SanderlendPremijer ligaEvropaEngleskaDžermejn Defo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara