""
""

Zaboravite lige petice, ovo se danas ne sme propustiti – tri tima se bore za titulu, u poslednjem kolu derbi između trećeg i prvog

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.11.16. | 10:22

Ko ne voli ovakve završnice?

Vikend uoči reprezentativne pauze sigurno će doneti mnoštvo zanimljivih fudbalskih utakmica širom Evrope, ali teško će bilo šta biti zanimljivije od završnice estonskog prvenstva. Danas je na rasporedu poslednje kolo u ovoj baltičkoj zemlji, a čak tri tima se bore za titulu.

U najboljoj je situaciji Infonet, klub koji je tek pre tri godine po prvi put ušao u prvu ligu. Oni trenutno imaju 77 bodova, dva više od direktnih konkurenata Levadije i Kaljua. U konkurenciji je do prošlog kola bila i ekipa Flore, ali oni su neočekivano remizirali (3:3) sa Silamaeom prošle subote pa im je danas ostala tek borba za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Iako se s time sigurno ne bi usaglasili navijači preostale tri ekipe, a posebno Infoneta, prava je šteta što je Flora ispala iz konkurencije, bilo bi još uzbudljivije. Raspored 36. kola donosi sudare četiri najbolje ekipe – Kalju na svom stadionu igra protiv Infoneta, a Levadija dočekuje Floru. Sve utakmice počinju u 12:05, a na njihove ishode se možete kladiti na stranicama MOZZART KLADIONICE.

Sve KVOTE utakmice Kalju – Infonet (u listi upisano kao Nomme - Talinna I) nalaze se OVDE, a spomenimo da pobeda domaćina vredi 2,35, a 2,95 je na pobedu gostiju. Pobeda Levadije protiv Flore donosi kvotu 2,25, a slavlje gostiju je vrednovano kvotom 3,05. Ostale kvote na utakmicu Levadija – Flora možete pronaći OVDE.

(FOTO: Printskrin)


tagovi

međunarodni fudbalEvropaestonijabet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara