""
""

Zagorac i zvanično Grizli! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.07.17. | 08:18

Prvo potpis, onda i solidna partija u Letnjoj ligi. Odlični Džona Bolden i Timoti Luvavu u porazu Filadelfije, strašni Ante Žižić

Srbija je dobila i šestog košarkaša u NBA ligi! Posle Nikole Jokića, Nemanje Bjelice, Bobana Marjanovića, Bogdana Bogdanovića i Miloša Teodosića, elitnom društvu pridružio se i Rade Zagorac. I to kao igrač Memfisa, ekipe sa kojom je radio individualno tokom poslednja dva meseca. 

Izabrane vesti

Mada informaciju još nije obelodanio njegov novi klub, ugledni mediji bliski timu iz Tenesija potvrdili su da je Zagorac sinoć stavio potpis na dvogodišnju saradnju. Od čega je druga godina opcija tima. 

U iščekivanju zvanične vesti i dalje se spekuliše o tome da li je ugovor isključivo vezan za NBA ligu, ili će Zagorac dobiti "dvosmerni ugovor", što znači da će po potrebi biti pozivan u mladi tim Grizlija, potom i u prvi sastav. Šuška se i da je visina ugovora supertalentovanog univerzalca oko 950.000 dolara.

Odmah pošto je parafirao ugovor sa Grizlijima, Zagorac je odigrao i utakmicu u Letnjoj ligi za Memfis. Mada je meč završio sa tri poena i četiri skoka za 21 minut, Zagorac je ostavio dobar utisak na kritičare, koji su ukazali košarkaškim poklonicima na dobre stvari koje je Srbin radio na parketu za tim. U oba smera. 

Memfis je na kraju savladao Jutu rezultatom 84:81. 

Jako zanimljivo bilo je u duelu Bostona i Filadelfije, pošto su se na terenu našla čak trojica nekadašnjih igrača iz Jadranske lige. I svi su odigrali jako dobro. 

Seltiksi su slavili rezultatom 88:83, a prva figura Bostona bio je Ante Žižić sa 12 poena i čak 13 skokova. Kod Filija izdvojili su se Džona Bolden sa 13 poena i osam uhvaćenih lopti, dok je Timoti Luvavu skupio 16 koševa i šest skokova. Svi su bili su startnim petorkama svojih timova. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ante ŽižićBoston SeltiksDžona BoldenLetnja ligaMemfis GrizlisNBA ligaRade ZagoracTimoti Luvavu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara