""
""

Zagorac: Imamo motivaciju da pobedimo Zvezdu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.16. | 14:40

"Počinje završna faza za nas možda i najvažnijeg takmičenja", ističe kapiten Mege

Košarkaši  Mega Leksa spremno čekaju početak plej-of Superlige Srbije, u kojem će imati nove okršaje sa Crvenom zvezdom. Trener vicešampiona Jadranske lige Dejan Milojević istakao je da se ekipe dobro poznaju i da veruje da njegovi puleni mogu do brejka.
"Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone ali nismo uspeli da ih pobedimo. Za sve postoji prvi put pa tako i verujem da imamo snage i kvaliteta da dođemo do pobede u ovom meču", izjavio je Milojević.

Izabrane vesti

Mega Leks i Crvena zvezda su se sastali pet puta ove sezone u ABA ligi, a tim iz Sremske Mitrovice i dalje traži put do pobede. Poslednji put igrači dva tima su se sastali u finalnoj seriji ABA lige. 

Zbog toga kapiten Rade Zagorac ističe da Mega ima veliki motiv za pobedu.
"Počinje završna faza za nas možda i najvažnijeg takmičenja. Sa dva poraza smo zasluženo bili na drugoj poziciji u grupi. Ispred sebe imamo Crvenu zvezdu protiv koje smo bez pobede ove sezone. To će nam biti veliki motiv da im se suprotstavimo u petak i sa pobedom da napravimo prvi korak ka plasmanu u finale", istakao je Zagorac.

Utakmica je zakazana za petak od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić". Direktan prenos meča je na TV Arena Sport.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaRade ZagoracPlej-of SuperligeMega LeksJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara