""
""

Zagorčić: Nema nikakve alternative, samo pobeda

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.09.15. | 13:36

"Pekarić, Puškarić, Meri i Ćurko se oporavljaju, ali taj oporavak još nije gotov i sa njima moramo biti strpljivi", poručio je šef struke Novosađana

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je da očekuje pobedu u duelu svog tima protiv Rada i da za njegove momke jednostavno ne postoji druga alternativa u toj utakmici. Zanimljivo, Građevinari su jedan od retkih timova u Srbiji koji nema negativan skor u susretima sa crveno-belima.
"Ambicije i obaveze Vojvodina se vrlo dobro znaju. I na ovom meču ćemo ići na pobedu i za nas jednostavno druge alternative nema. Ove nedelje, igrači su radili fantastično. Imali smo ozbiljan razgovor nakon utakmice protiv Metalca, gde smo vrlo loše odigrali u drugom poluvremenu. Igrači su svesni da takve stvari više ne smeju da nam se ponove i da moramo da dajemo maksimum čitavim tokom utakmice. Rad jeste nezgodan protivnik za Vojvodinu, ali na teren ćemo izaći sa ciljem da ga pobedimo", Zagorčić.

Izabrane vesti

Trener Vojvodine naglašava u njegovom timu nema većih zdravstvenih problema, sem igrača koji povrede imaju još od ranije.
"Pekarić, Puškarić, Meri i Ćurko se oporavljaju, ali taj oporavak još nije gotov i sa njima moramo biti strpljivi. Malo nas je i virus uzdrmao prethodnih dana, ali nije ništa strašno i kao što rekoh, svi ostali igrači su u konkurenciji za sastav".

Meč između Vojvodine i Rada na programu je u subotu od 18 časova na stadionu “Karađorđe”. Cene ulaznica su 100 (sever), 200 (istok) i 300 dinara (zapad), a blagajne stadiona biće otvorene dva sata pre početka meča.

(foto: MN Press)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara