""
""

Zagrepčani pomodreli pod kramponima Zvezdine dece: Joveljić matirao Dinamo kao nekad Pančev! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.05.15. | 13:28

Crveno-beli se plasirali u finale Turnira prijateljstva posle pobede nad Dinamom – 1:0

Imaju fantastične uslove, mogućnost da dovedu sve najbolje mlade igrače u Hrvatskoj, ali Dinamo nema talentovanog napadača kao što je Dejan Joveljić... Mlađi kadeti Crvene zvezde plasirali su se u finale Turnira prijateljstva u etno selu Stanišić, pošto su savladali Dinamo iu Zagreba  sa 1:0.

Odlučujući trenutak na meču desio se u 22.minutu. Posle kornera sa desne strane  Joveljić je trznuo glavom kao nekad Darko Pančev i savladao golmana Dinama. Tim Ognjena Koromana mogao je u prvom poluvremenu sve da reši. Delovalo je kao da je Crvena zvezde za klasu bolji tim, pošto je ofanzivno totalno limitirali ekipu iz Zagreba. Nošeni pesmom Delija najjačui utisak u tom periodu pored strelca Joveljića ostavili su Nikolić, Mihajlović i štoper Milunović.

Izabrane vesti

Promašene šanse iz prvog poluvremena mogle su u nastavku skupo da koštaju Crvenu zvezdu. Zagrepčani su se prenuli, počeli da igraju znatno angažovanije... Opasno je bilo posle jednog prekida i „sveće“, pa je lopta završila na prečki Zvezdinog gola. Više svežine bilo je u nogama momaka iz Dinama, ali je Zvezda nekako uspela da privede posao kraju.

Na opšte oduševljenje publike u etno selu Stanišić.

Crveno-bele sutra očekuje finale sa pobednikom meča Vojvodina- Partizan


tagovi

Turnir prijateljstvaSrbijaHrvatskaEvropaDinamo ZagrebFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara