Vilfred Zaha
Vilfred Zaha

Zaha hoće u Čelsi - i već se oprostio od saigrača

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.08.18. | 09:25

Krilni napadač je spreman i da zatraži transfer od Kristal Palasa

Vilfred Zaha je prelomio, želi da napusti Kristal Palas i pređe u Čelsi u jednom od rekordnih transfera na Ostrvu ovog leta, piše Dejli Miror.

Krilni napadač je o ovome već obavestio saigrače s kojima se, navodno, oprostio, a nedavno je odbio i novi ugovor na Selhurst Parku kako bi naterao klub da ga pusti. Zaha je pre nekoliko nedelja odbio čak i poziv Evertona, jer ne želi da napušta London posle loše epizode koju je imao u Mančester Junajtedu.

Izabrane vesti

Fudbaler sada hoće pošto-poto da pređe u Čelsi, a ozbiljno razmatra i mogućnost da podnese zvaničan zahtev za transfer nakon što mu je u Palasu predočeno da može da ide samo u slučaju izvanredne ponude kojoj je teško odoleti.

Reprezentativac Obale Slonovače, koji je prošle godine zabeležio devet golova i tri asistencije u plavo-crvenom dresu, nedavno je odbio 125.000 funti nedeljno i to samo 15 meseci nakon što je već produžio ugovor za 100.000 sedmično do juna 2022.

Pored Čelsija, za Vilfreda Zahu se zanimao ovog leta i Totenhem, ali pošto je Džek Griliš primarna meta na Vajt Hart Lejnu, Plavci trenutno nemaju konkurenciju u pokušaju da se domognu 25-godišnjeg krilnog napadača Kristal Palasa.

Zaha bi na Stamofrd Bridžu trebalo da bude zamena za Brazilca Vilijana, koji se već neko vreme dovodi u vezi s Mančester Junajtedom.

Foto: Action Images


tagovi

Vilfred ZahaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara