""
""

Zajedno su patili i muke mučili, sad je trenutak da malo uživaju zajedno...

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.11.16. | 20:17

Fenomenalni holandski vezista prevazišao najteže momente u karijeri, pa će uskoro produžiti saradnju sa rimskim klubom

Otišao je Valter Sabatini, ali je za sobom ostavio mnogo nedovršenog posla u fotelji sportskog direktora Rome. Vrućeg kropira se uhvatio njegov dosadašnji pomoćnik Frederik Masara, koji je radi na prvom velikom zadatku od preuzimanja nove funkcije, a to je potpisivanje novog ugovora sa holandskim vezistom.

Izabrane vesti

Popularni Lavatrići ili veš mašina, kako su ga u Italiji nazvali tokom blistave sezone 2013/2014. ove sezone se u potpunosti vratio na veliku scenu i sve je bliži prepoznatljivoj formi, pa su u Rimu rešili zbog toga da ga i nagrade.
"Ovo je težak posao za svakoga ko ga preuzme, ali pošto sam radio zajedno sa Sabatinijem to mi omogućava da budem dobro pripremljen. Predstavljanje Rome kao kluba je velika odgovornost i ponosan sam zbog toga. Pomogli smo Strotmanu da se oporavi od povrede i patili smo zajedno sa njim tako da sada želimo da uživamo u njegovim igrama dugo godina. Počeli smo pregovore oko obnavljanja ugovora i neće biti nikakvih problema", rekao je Masara.

Strotman se oporavio od dvogodišnjih problema sa kolenom, ali ligamente je pre nekoliko dana pokidao i Alesandro Florenci. S obzirom da će tokom Kupa afričkih nacija (15. januar - 2. februar) biti zauzet i Mohamed Salah, jasno je da Rimljane očekuje zahtevan posao u zimskom prelaznom roku.
"U januaru ćemo proceniti tržište zajedno sa trenerom. Dobro je da nam se Ridiger vratio, Ruji i Nura su na putu oporavka. Imaćemo vremena da procenimo sve", rekao je Masara.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

EvropaKevin StrotmanRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara