""
""

ZAKUZZAVANJE: Simon na poštedi, Kuzmić u elementu! Karija gađamo u plus, a Labovića - minus

Vreme čitanja: 4min | pon. 21.11.16. | 12:35

Pogledajte nekoliko interesantnih košarkaških predloga za danas...

Ponedeljak možda nije dan kada se očekuje brdo kvalitetnih mečeva, ali što se košarke tiče, i ovaj početak radne nedelje proći će u znaku dobrih susreta. I za gledanje i za klađenje. U centru pažnje svakako će biti meč u dvorani Aleksandar Nikolić, koji će od 18 časova odigrati Crvena zvezda i Karpoš

Izabrane vesti

Za ljubitelje turske košarke čekaju se dva susreta u Istanbulu, a mi smo u fokus stavili gradski duel između Galatasaraja i Bešiktaša. Za noćne ptice imamo pregršt NBA utakmica, što će takođe imati svoju ciljnu publiku. 

POGLEDAJTE SVE KVOTE IGRAČA ZA DANAŠNJE MEČEVE

DRAGAN LABOVIĆ - granica 12,5 - Tip MANJE POENA (Crvena zvezda - Karpoš, 18.00), kvota 1,85. 

Mada odavno nije u igračkoj formi kakva ga je krasila nekada, Dragan Labović je i dalje dovoljno sposoban da svakom timu u Jadranskoj ligi ubaci dvocifren broj poena. Ove sezone je samo dva puta imao utakmice u kojim je imao manje od 10 poena (protiv Krke i Mornara u gostima), a oba puta imao je loš šuterski dan. Ipak, Zvezdina odbrana sposobna je da zaustavi i daleko veće strelce od Labovića, a put do sigurne pobede vodi upravo u zaustavljaju najboljeg strelca Karpoša. Ovde je zaista velika muka šta izabrati, jer realnost je da je Labović jedini pravi strelac u timu uz Kendrika Perija, možda čak i Zorana Vrkića, ali... Ići će u minus, zbog paklenog defanzivnog bedema Zvezde. Ne treba zanemariti to da mu na strani teže ide nego kod kuće, te da je i FMP ubacio tek 13 poena na nedavnom gostovanju u Železniku.

OGNJEN KUZMIĆ - granica 9,5 - Tip VIŠE POENA (Crvena zvezda - Karpoš, 18.00), kvota 1,85.

Ovo bi za Ognjena Kuzmića trebalo da bude lak posao. Treba obratiti pažnju da će Dejan Radonjić sigurno ravnopravno podeliti minutažu sa Milkom Bjelicom, najviše zbog umora i Zvezdinog ritma. Ali ni Dušan Knežević, ni Dragan Zeković realno nemaju kapacitet da se nose sa jednim od najboljih i najkonstantnijih Zvezdinih igrača ove sezone. Prvo iz razloga što se dobar deo akcija crveno-belih svodi na igru u reketu, a drugo što Kuzmić zaista igra u formi života. I dvorana Aleksandar Nikolić je njegovo mesto, gde dominira, tako da ne bi trebalo da bude sumnje u njegovo dobro izdanje i bar 10 datih koševa. Pritom, Zvezda će gledati da brzo razbije koncepciju gostiju i to baš kroz reket. 

MARKO SIMONOVIĆ - granica 8,5 - Tip MANJE POENA (Crvena zvezda - Karpoš, 18.00), kvota 1,85.

Manje, s razlogom. Ne, ne sumnjamo mi u kvalitete jednog od najboljih trojkaša ove sezone. Ali verujemo u to da će Dejan Radonjić danas malo odmoriti svog vernog učenika i da će minutažu razdeliti među ostalim igračima. Jer Karpoš nije toliko velika mačka da bi Simonović morao toliko da se zamara, pritom, srpski reprezentativac provodi ogromno vreme na parketu u evroligaškim mečevima i zbog toga mu i treba malo da se opusti i odmori. Jer obično je tako dosad i bilo - kad nema potrebe - i ne igra.  

STEF KARI - granica 29,5 - Tip VIŠE POENA (Indijana - Golden Stejt, 01.00), kvota 1,85. 

Prošle sezone Stef Kari je bio prilično raspoložen u mečevima sa Indijanom. Obe utakmice dobio je kasniji finalista NBA, a Stef Kari je u ta dva meča pribeležio prosečno 34 poena. Kari je poslednja dva meča odigrao „slabije“, pa je protiv Bostona imao 16, a Milvokija 20 poena. Mi cenimo da je sada pravov vreme da ode još jednom na preko 30 koševa, što bi ove sezone bilo već peti put. 

VLADIMIR ŠTIMAC - granica 13,5 - Tip VIŠE POENA (Galatasaraj - Bešiktaš, 18.00), kvota 1,85.

Srpski reprezentativac ove sezone prosto dominira. Igra apsolutno najbolju košarku u karijeri i vidi se da mu zaista prija Turska. U novom gradskom derbiju očekujemo još jedno odlično izdanje jednog od najkonstantnijih igrača crno-belih iz dva razloga. Prvi smo već pomenuli, a drugi je to što se Galatasaraj nalazi u velikim kadrovskim problemima i trenutno se ne zna ko pije, a ko plaća. Pritom, ne treba zaboraviti da Galatasaraj ozbiljno kuburi sa odbranom, posebno u reketu i da bi to mogla da bude Vladina šansa da zablista. 

Svoje predloge, mišljenja, preporuke i savete podelite sa ostalim čitaocima MOZZART Sporta u komentarima ispod teksta.

Ukoliko želite da tokom celog dana budete upoznati sa svim kladioničarskim dešavanjima pratite naš svakodnevni blog KLADIONIČARSKI DAN. Pročitajte i naša tipovanja iz redovne rubrike PREDLOZZI I TIPOVANJA.

* Kvote i granice su podložne promenama 


tagovi

Dragan LabovićJadranska ligaklađenjeMarko SimonovićNBA ligaOgnjen Kuzmićsportsko klađenjeStef KariVladimir Štimac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara