""
""

Zaseda za Inter! Porto otima Imbulu mega ponudom

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.06.15. | 14:47

Iako je izgledalo kao gotova stvar da će Nerazuri dovesti vezistu Marselja, sada su Portugalci bliži njegovom potpisu

Kao što je Inter jačom ponudom preskočio gradskog rivala Milan u trci za potpisom Žofrija Kongodbije, tako bi Nerazuri na sličan način mogli da ostanu bez već viđenog pojačanja u vidu Đanelija Imbule.

Izabrane vesti

Danima traju pregovori Intera i Marselja o transferu francuskog veziste na stadion „Đuzepe Meaca“ i kada je izgledalo da je dogovor sklopljen, iz zasede je iskočio Porto i bogatijom ponudom prešao u vođstvo.

Interova ponuda od 2.000.000 evra za pozajmicu plus 18.000.000 evra za obavezan otkup ugovora narednog leta nije zadovoljila Marselj. U priču je uleteo Porto sa ponudom od 25.000.000 evra za Imbulu koju će Marselj oberučke prihvatiti zbog finansijske krize koja potresa klub.
„Inter je prvi klub koji se obratio mom klijentu i pokazao je veliku želju da ga dovede. Ali, njihova ponuda nije zadovoljila Marselj. Zato se Marselj okrenuo drugim ponudama, a mi takođe čekamo konkretnu ponudu nekog drugog kluba da vidimo šta ćemo dalje“, rekao je Imbulin menadžer Vili Ndagi.

Sada je Inter na potezu i moraće da poveća ponudu ukoliko hoće francuskog vezistu za kojeg su bili zainteresovani Valensija i Milan. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015PortugalPortoMarseljLiga 1ItalijaInterFrancuskaEvropaĐaneli Imbula

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara