""
""

Zašto je Vojvodina BEZ PRIMEDBE na suđenje protiv Partizana? Nismo se bunili posle Zvezde, nećemo ni sada

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.05.15. | 16:57

Novosađani se nisu zvanično žalili kada su oštećeni protiv Crvene zvezde, a neće ni ovoga puta posle očigledne grube greške na njihovu štetu

Iako je sinoć bilo očigledno da je Vojvodina u derbiju protiv Partizana žestoko oštećena, klub iz Novog Sada nije uputio zvaničnu primedbu na suđenje arbitra Dejana Dimitrijevića. Pri rezultatu 1:0 za Partizan, Dimitrijević nije dosudio čist penal za Vojvodinu posle faula Balažica nad Gaćinovićem. S obzirom na tadašnji rezultat, možda je Dimitrijević odlučio pobednika, a možda čak i prvaka Srbije? Ko zna šta je moglo da bude da su Lale izjednačile…

Izabrane vesti

Navikli smo u našem fudbalu da se i zbog nedosuđenog auta ili kornera pišu saopštenja i vodi hajka, ali Novosađani su ovog proleća odlučili da ćute. I prema njihovim rečima takav stav imaju nevezano za ime protivnika. Nisu se žalili kada su pokradeni protiv Crvene zvezde na Marakani i kada su domaćinu priznata dva neregularna gola, a neće se žaliti ni ovoga puta posle kontroverzne odluke Dimitrijevića.

Tako nam kaže predsednik novosadskog kluba i prvi čovek Zajednice superligaša, Zoran Šćepanović.
“Nemamo komentar na suđenje. Nismo uložili zvaničnu primedbu na arbitražu meča sa Partizanom i to dovoljno govori. Rekli smo da nećemo komenatrisati suđenje i ostajemo pri tom stavu”, rekao je Šćepanović, baš kao što je to uradio posle onog meča protiv Crvene zvezde.

Međutim, priča ovoga puta ima drugačiji nastavak u odnosu na Vošine korake posle duela sa Zvezdom. Ovoga puta će biti izdato saopštenje. Dakle, klub sa Karađorđa se nije žalio na suđenje, ali je poslao dopis u FSS i Zajednicu superligaša (čiji je Šćepanović predsednik) u kojem je skrenuo pažnju na neke negativne pojave u srpskom fudbalu.

Čemu saopštenje ako kažete da se nećete žaliti?
“To nema nikakve veze sa utakmicom protiv Partizana već sa celokupnim stanjem u srpskom fudbalu. I želim da istaknem da smo mi to saopštenje poslali u FSS još 30. aprila”, kaže Šćepanović.

To se može protumačiti i kao vrsta pritiska na sudije pred meč sa Partizanom?
“Nismo pravili pritisak, a s obzirom da su bili neradni dani niko nije pročitao to saopštenje”, otkriva Vošin predsednik.

Zanimljivo je što Vojvodina u javnost izlazi sa saopštenjem dan posle saopštenja Crvene zvezde. Da podsetimo, Šćepanović je zamenio Zvezdana Terzića na mestu predsednika Zajednice.
“Nemam pojma za saopštenje Zvezde, nisam ga ni video”, rekao je Šćepanović i dodao:
“Ne žalim da ulazimo ni u kakve polemike, niti da nas svrstavaju na bilo čiju stranu. Imaćete saopštenje u kojem će sve biti objašnjeno”.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran ŠćepanovićFK VojvodinaSuperligaSrbijaFK PartizanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara