Džejms Medison
Džejms Medison

Završena još jedna transfer saga! Lester i Sautempton ponudili po 25.000.000, igrač izabrao Lisice

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.06.18. | 17:13

Stigla zamena za Rijada Mareza

Lester je završio i treće veliko pojačanje za narednu sezonu. Lisice su uspele da dobiju trku za potpis jednog od najvećih talenata engelskog fudbala Džejmsa Medisona!

Medison ima 21 godinu i prethodne sezone je eksplodirao igrajući za Norič u Čempionšipu. Skrenuo je pažnju brojnih premijerligaških klubova. Želeli su ga Everton, Fulam, Lester, Sautempton, Vest Hem... Još dok je igrao za Koventri iz odakle je 2016. za nešto manje od 3.000.000 evra i došao na Kerou Roud redovno su ga skautirali i najveći klubovi sa ostrva poput Totenhema, Liverpula i Mančester Sitija.

Izabrane vesti

Na kraju su Sveci i Lisice ostali u trci prsa u prsa. Oba kluba su ponudila Noriču po 25.000.000 evra za obeštećenje što je bio zahtev Kanarinaca i tako je dato zeleno svetlo što se tiče dogora između klubova. Birao je Medison - Lester pre Sautemptona. Tamo bi trebalo da zameni Rijada Mareza koji je nadomak transfera u Mančester Siti za 85.000.00 evra.Težak zadatak pred 21-godišnjim ofanzivnim vezistom, ali 14 golova i osam asistencija u Čempionšipu prošle sezone govore da je zreo da proba.

Norič jednostavno više nije mogao da ga drži. Novac koji je primao posle ispadanja iz Premijer lige 2016. godine ovog leta prestaće da se sliva. Sada će morati da se zaradi. Pa i prodajom najboljih igrača, a Medison to jeste bio u Noriču. Uostalom, odavno ga već porede sa Deleom Alijem, mada ponajviše zbog toga što je kao i Totenhemova zvezda morao da se kali po nižim ligama. Medisonu je tek 21 godina, ali iza sebe već ima više od 100 utakmica u seniorskoj konkurenciji. Vreme je za veliku scenu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džejms MedisonLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara