Završeno i peto pojačanje: Amar Gegić tri godine u Humskoj

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.08.18. | 10:19

Crno-belima za kompletiranje tima nedostaje samo krilni centar

Markus Pejdž na „kecu“, Aleksej Nikolić kao bek, Rade Zagorac na poziciji krila, Džok Lendejl u reketu, a posle svih njih i – Amar Gegić. Taman da popuni spoljnu liniju i sa pozicije beka-krila privede kraju letnju rekonstrukciju Partizanovog tima.

Crno-beli su dogovorili dolazak doskorašnjeg košarkaša Bajerna, potvrdivši da je potpisao trogodišnji ugovor sa trofejnim klubom iz Humske. Na taj način postao je peto pojačanje Parnog valjka u aktuelnom prelaznom roku. Praktično ceo nov tim je doveden treneru Nenadu Čanku.

Izabrane vesti

A usput obnovljen ugovor Vanje Marinkovića i potvrđen ostanak kapitena Novice Veličkovića, pa se već sad, daleko pre početka sezone u kojoj ima visoke ambicije, može konstatovati da je uprava crno-belih napravila obećavajući posao. To nije sve, jer se očekuje da u narednih nekoliko sedmice angažovanjem krilnog centra bude stavljena tačka na kompletni remont tima, po notama novog sportskog direktora Nikole Lončara.

Amar Gegić je pre dva dana raskinuo ugovor sa Bajernom iz Minhena (sa kojim je bio prvak Nemačke 2017), pre toga je četiri sezone igrao za Sparse iz Sarajeva, bio je član mlađih reprezentativnih selekcija BiH, a pod palicom Duška Vujoševića lane je debitovao i za A selekciju. Rođen je u Štutgartu pre 20 godina i fizičkim predispozicijama (visok dva metra, težak 89 kilograma) pretpostavka je da atletski može da se uklopi u crno-beli tim.

 


tagovi

KK PartizanAmar Gegić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara