""
""

Zbog čega Raul Bravo nije interesantan ni Zvezdi ni Partizanu...

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.13. | 21:45

Albert Nađ posle meča protiv Legije rekao da je iskusni Španac nuđen i crno-belima, ali usput otkrio i razloge zbog kojih bivši as Reala nije zanimljiv našim klubovima

Nekadašnji defanzivac Reala Raul Bravo, koji je trenutno na probi u varšavskoj Legiji, nije ponuđen samo Crvenoj zvezdi, već i Partizanu! Ovu informaciju potvrdio je sportski direktor crno-belih Albert Nađ neposredno po okončanju utakmice protiv poljskog tima na Dejna kupu.

"Tačno je, dobili smo ponudu, ali kada smo videli koliku bi platu trebalo da dobije više nismo bili zainteresovani", kratko i jasno rekao je Nađ izveštaču Sportala iz Varšave.

Izabrane vesti

Raul Bravo (32) je današnji meč počeo sa klupe, ali je priliku da se dokaže dobio u drugom poluvremenu. On je prethodnih godina promenio dosta klubova. Igrao je u Lidsu, Olimpijakosu, Valjekanu, Numansiji, a poslednji klub bio mu je belgijski Beršot. 

Dakle, posle ove Nađove izjave potpuno je jasno zbog čega Bravo nije bio interesantan ni Zvezdi. Španac će svoju sreću pokušati da pronađe u Poljskoj, a večiti će morati da se okrenu jeftinijim varijantama...

(foto: Action Images)


tagovi

albert nadjFK PartizanRaul BravoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara