Željo ne sme da kiksne

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.11.18. | 11:47

Povrede kroje sastav Milomiru Odoviću

Željezničar je u seriji od dva poraza, za liderom Sarajevom zaostaje devet bodova, pa je pobeda u poslednjoj utakmici 17. kola Premijer lige BiH protiv Tuzla Sitija - imperativ.

Međutim, šefu stručnog štaba Milomiru Odoviću povrede i suspenzije značajno otežavaju posao...
"Ovo je izuzetno važna utakmica, postoji imperativ pobede i moraćemo nekako da se nosimo sa njim. Objektivno, sa pobedom bi mnoge stvari došle na svoje. Naravno, najvažnije je da dođemo do igre, to je prvo i činjenica je da imamo određenih kadrovskih problema. Bez obzira na to, svi igrači su dobro radili. Ovi koji su na raspolaganju su spremni i motivisani", rekao je Odović.

Izabrane vesti

Gostima iz Simin Hana gotovo nikada ne nedostaje motiva kada se susreću sa ekipama iz vrha tabele. Dobru partiju pružili su na Pecari protiv Širokog Brijega (1:1), Pod Bijelim brijegom, gde su minimalno poraženi od Zrinjskog (0:1), na Bilinom polju u duelu sa Čelikom (1:1)...
"Upoznati smo dobro sa Željezničarom. Imaju određene probleme, taj negativan niz i nedostatak igrača, što ćemo pokušati da iskoristimo. Zato imamo čemu da se nadamo", smatra trener Tuzla Sitija Slobodan Starčević.

Sloboda je trijumfom u Krupi na Vrbasu najavila izlaz iz rezultatske krize, a današnji meč na Tušnju protiv Širokog Brijega podjednako je bitan i za jedne i za druge, s obzirom da se igra za četvrtu poziciju na tabeli.
"Očekujem dobru utakmicu, kakve su bile i prethodne sa Širokim Brijegom. Iako imamo problema sa igračkim kadrom, verujem da će ovaj put sreća biti malo više na našoj strani i da ćemo ostvariti pobedu", rekao je Slobodin trener Zlatan Nalić pred meč sa Širokobriježanima, koji već tri utakmie ne znaju za pobedu.

U Gabeli će se sastati fenjeraši GOŠK i Krupa. Reč je o ekipama koje se nalaze na samom dnu tabele, zbog čega remi nije opcija ni jednima ni drugima. Gledajući formu, blaga prednost je na strani GOŠK-a.

BIH 1 - 17. KOLO

Subota
Zvijezda - Čelik 2:0 (1:0)
Mladost - Radnik Bjeljina 2:0 (1:0)
Zrinjski - Sarajevo 2:2 (1:0)

Nedelja
13.30: (2,10) GOŠK (3,05) Krupa (3,60)
13.30: (2,80) Sloboda Tuzla (2,65) Široki Brijeg (2,90)
16.30: (1,28) Željezničar (5,50) Tuzla Siti (8,50)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

 


tagovi

sportsko klađenjeBiH 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara