""
""

Zenga: Zvezda je moj klub, navijao sam za Steauu protiv Partizana

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.08.15. | 23:42

"Mi smo večeras odigrali dobro i pokazali karakter i pravo lice“, rekao je Zenga posle pobede od 2:0 nad Vojvodinom koja nije bila dovoljna za plasman u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

Trener fudbalera Sampdorije Valter Zenga nije mogao da bude previše zadovoljan pobedom nad Vojvodinom u Novom Sadu jer je njegova ekipa ispala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a pored toga otkrio je da je i pomno pratio duel u sredu između Partizana i Steaue, odnosno da mu je žao što je još jedan njegov bivši klub Crvena zvezda trenutno u lošoj situaciji.
“Bio sam u Zvezdi i bilo mi je odlično. To je moj klub. Gledao sam i drugo poluvreme jučerašnje utakmice. Naravno, navijao sam za Steauu, bio sam tamo trener, a i znate da sam navijač Partizanovog večitog rivala“, rekao je Zenga odgovarajući posle meča i pobede od 2:0 na pitanje o tome koliko prati stanje u srpskom fudbalu.

Izabrane vesti

Iako je Sampdorija eliminisana, Zenga je naveo da su Đenovljani večeras pokazali da su dobra ekipa.
“Nismo dobro igrali u Torinu i tamo smo pustili Vojvodinu da nas na neki način zaduži pobedom od 4:0. Oni su imali veliki zadatak da večeras to odbrane i uspeli su. Mi smo večeras odigrali dobro i pokazali karakter i pravo lice“, dodao je Zenga.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Valter ZengaSampdorijaLiga EvropeItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara