Zenit ispao iz kupa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.11.18. | 19:23

Rostov slavio sa 3:1

U prethodnoj rundi okliznuo se moskovski CSKA, večeras je svoju ovosezonsku epizodu u ruskom kupu završio Zenit. Možda i dva ponajveća favorita za glavne trofeje u ranoj fazi su završili tamičenje. Klub iz Sankt Peterburga dosta dobro gura u prvenstvu, ima šest bodova viška u odnosu na drugoplasiranog posle 12 kola, ali večeras mu je glave došao raspoloženi Rostov Valerija Karpina - 3:1. 

Sergej Semak je promešao karte za ovu priliku. Na klupi je ostavio neke od važnih igrača, poput prvog napadača Dzjube, ili Paredesa, odnosno Mamane i Kuzjaeva, što su domaći umeli da kazne. 

Izabrane vesti

Defanzivac Logašov udarcem glavom doneo je prednost Rostovu već u 4. minutu utakmice. Gosti su preko prve zvezde Sebastijana Drijusija došli do poravnanja na isteku pola sata igre, sa bele tačke, da bi Rostov dokrajčio favorita u finišu. 

Igrao se 83. minut kada je Artur Jusupov lepo reagovao na centaršut sa boka, a onda u poslednjim trenucima utakmice Denis Hadžikadunić ponovo nakon prekida, snažno glavom i spasa nije bilo - 3:1. 

Pre Rostova plasman u četvrtfinale Kupa Rusije obezbedili su Rubin, Orenburg, Ural, Lokomotiva, Arsenal Tula, Krasnodar i na posletku moskovski Spartak koji je izbacio Anži rezultatom 1:0. 

 


tagovi

Kup Rusije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara