Zicer koji se ne propušta

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.07.18. | 13:31

Plzenj je veliki favorit protiv Libereca

"Ovog vikenda siguran sam samo u trijumf Slavije, koja je u prvom kolu bila ubedljiva na gostovanju Sigmi. Ostrava se dosta pojačala, igra dobro, pa bi mogla do nova tri boda. Teplice i Dukla ne igraju ništa posebno, ali je kvalitet na strani domaćina. Opava igra dobar fudbal, ali ne može da nastupa na svom stadionu, već je domaćin u Brnu. Mi u derbiju gostujemo Jablonecu, video sam da nas bukmejkeri potcenjuju, da je domaćin favorit po kvotama, pa će to da nam bude dodatni motiv."

Reči veziste praške Sparte Vukadina Vukadinovića za TIP Novosti pre nekoliko dana. Srpski internacionalac bio je prilično uspešan u prognozi drugog kola češkog elitnog šampionata. Uhvatio je 3+ na okršaju Mlada Boleslav - Sigma (0:4), X2 na Opava - Zlin (1:2), keca na Slaviju (4:0) i Teplice (5:2) i dvojku na Spartu (1:2). Omanuo je samo sa 0-2 na Pribram - Bohemijans (4:2) i dvojkom na Slovačko - Ostrava (2:1).

Izabrane vesti

Na zatvaranju tekućeg kola prognozirao je keca na Plzenj. Nema tu nikakve filozofije, zaista je kec najrealniji.

Dosen arena u Plzenju je prava tvrđava, jer je Viktorija na njoj doživela samo dva poraza u poslednjih 28 susreta. Viktorija je, inače, postigla najmanje po dva gola u ligi, te je na tri susreta logično došlo i 3+. Plzenj bi posle dobrog starta i pobede nad Duklom trebalo da ima lak posao.

Liberec nije dobio Plzenj dugih pet godina, a razlika u kvalitetu je nikad veća. Plzenj brani titulu. Prošle sezone je stvarno odigrao sjajno. Sigurnom gostujućom pobedom otvorili su prvenstvo, pobedili su Liberec u sedam od osam poslednjih utakmica, a i ta jedna okončana je bez pobednika. Nema dileme, ovo je jedan od zicera dana koji se ne sme propustiti.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 3521 ČEŠ 1 Plzen - Liberec ki 1 1,38
Ukupna kvota1,38

ČEŠKA 1 - 2. KOLO:

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

ČeškaČeška 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara