""
""

Živko brani crno-bele na Vračaru

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.12.15. | 13:06

Fabrisio ne igra, Drulović zadovoljan kako funkcioniše štoperski tandem Bandalovski-Ćirković

U prvoj rundi Kupa Srbije je pomeren sa gol-crte, u drugoj se na nju vraća. Živko Živković će, po svemu sudeći, biti prvi izbor Partizanove struke za duel osmine finala masovnijeg takmičenja, u kome crno-beli u sredu od 13 sati igraju sa Voždovcem, na stadionu Obilića.

Živković nije branio od 28. oktobra, kad ga je na susretu sa Sinđelićem odmenio Filip Kljajić, ali se prema rečima Ljubinka Drulovića sprema nova rokada, za koju se još ne zna hoće li biti kratkotrajna ili na duge staze.
Moguće da će Živko da brani. I Filip i on su kvalitetni golmani, sa te strane Partizan je miran. Živković izuzetno dobro radi, vrhunski je profesionalac, možda je zaslužio šansu”, otkriva Drulović pred meč sa ekipom koji je Partizan identičnim rezultatom (2:1) savladao dva puta ove jeseni, najpre u prvenstvu, zatim i u prijateljskom odmeravanju snaga.

Izabrane vesti

U odbrani, verovatno, neće biti promena u odnosu na poslednje mečeve, s tim što bi u ekipu na mesto levog beka trebalo da se vrati oporavljeni Aleksandar Subić.
Fabrisio se vratio treninzima, ali, iskreno vam kažem, zadovoljan sam kako igraju Ćirković i Bandalovski. Dobar su tandem, lepo se slažu, dobro su se uklopili…”

Osim duže odsutnih Gregora Balažica i Miloša Ostojića, van stroja je još samo Alen Stevanović.
“Pokušao  je u ponedeljak da trenira sa ekipom, ali oseća mali bol”.

To znači da neće biti ni iznenađenja u veznom redu. Igraće oporavljeni zamenik kapitena Stefan Babović, a kao jedan od lidera u poslednje vreme nametnuo se Nikola Ninković.
Imali smo ozbiljan razgovor kad sam došao u Partizan. Sad je sve na njemu, da ostane čvrsto na zemlji, da radi. Znamo kakav je talenat, ostaje mu da taj dar pretoči u ozbiljan rad”.

Ambicije su u skladu sa renomeom kluba.
“Partizan ima nameru da igra u finalu i da osovji kup. Očekuje nas zahtevna utakmica, jer je Voždovac odmarao neke igrače i protiv nas će istrčati u jakom sastavu. Nadam se da je teren na Vračaru u dobrom stanju. Verujem da će naši momci nastaviti seriju pobeda i plasirati se u naredno kolo, kao i da će u većoj meri šanse pretvarati u golove”, zaključio je Ljubinko Drulović.

Pratite MOZZART in a Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Živko ŽivkovićSuperligaSrbijaFK PartizanLjubinko DrulovićKup SrbijeFabrisio Silva Dornelas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara