Puača i Živković
Puača i Živković

Živković kod Piksija, nije više trener Zvezdinih omladinaca

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.12.18. | 13:17

Nikola Puača novi trener

Bratislav Živković nije više trener omaldinaca Crvene zvezde, potvrdio je klub sa sadiona Rajko Mitić na zvaničnom sajtu. On se seli u Kinu gde će pomagati Draganu Stpojkoviću Piksiju, a na klupi Zvezde će ga naslediti Nikola Puača.

Bivši defanzivac preuzeo je na početku sezone talentovanu generaciju rođenu 2001. godine posle odlaska Milana Lešnjaka koji je u čuvenom derbiju 4:3 u Zemunelu osvojio omladinsku titulu prvaka Srbije.

Izabrane vesti

Živković je vodio Zvezdu u Ligi šampiona za omladince i osvojio bod u grupi sa Liverpulom, Napolijem i Pari Sen Žermenom. Ipak, utisak je bio da je Zvezda mogla više uprkos velikim imenima u grupi i da je naivno primala golove i beležila poraze posle padova koncentracije u poslednjih desetak minuta utakmica.

Glavni trener Omladinske škole Crvene zvezde Nikola Jelić zahvalio se Živkoviću na svemu što je uradio i poželeo mu sreću u nastavku trenerske karijere.
„Živković je preuzeo omladinski tim u teškom trenutku. Vodio ga je veoma uspešno, igranje u Ligi šampiona sa godinu dana mlađih igračima je bilo posebno iskustvo i momci su mnogo naučili od njega. Dobio je ponudu koju je bilo teško odbiti i karijeru će nastaviti u stručnom štabu Dragana Stojkovića Piksija. Omladinsku selekciju će nastaviti da vodi Nikola Puača“, rekao je Jelić.

Puača je bio u Živkovićevom stručnom štabu i dobro poznaje igrače koji čine omladinsku selekciju, jer ih vodi dugi niz godina. Prošle sezone je sa momcima 2001. godišta bio šampion Srbije u kadetskom uzrastu uz odlične rezultate i na međunarodnim turnirima.

Omaldinci Crvene zvezde su jesenju polusezonu završili na trećem mestu na tabeli sa bodom manje od lidera Vojvodine i Čukaričkog.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bratislav ŽivkovićNikola JelićNikola Puačaomladinci crvene zvezde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara