""
""

Živković želi da ostane u Humskoj, ne znam ko potura drugačije informacije

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.02.14. | 09:45

''To je definitivna odluka, iako je interesantan klubovima iz Španije, Engleske i Nemačke'', uverava Predrag Đorđević, agent talentovanog krila Partizana

Čim talenti prohodaju šalju ih u inostranstvo. Tako je minulih godina izgledala poslovna politika Partizana, oličena u transferima Lazara Markovića, Aleksandra Mitrovića, nedavno i Miloša Jojića, koji je posle samo pola godine bljeska na velikoj sceni otišao u Dortmund i zato je teško pretpostaviti da ćemo u bliskoj budućnosti gledati drugačiji scenario na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

Međutim…

Izabrane vesti

Nadu Grobarima da bi nešto na tom planu moglo da se promeni ulivaju reči Predraga Đorđevića, nekadašnjeg reprezentativca i kapitena Olimpijakosa, koji je po završetku karijere uplovio u menadžerske vode i između ostalih brine o karijeri talentovanog Andrije Živkovića, za koga tvrdi da neće tako brzo napustiti Humsku, iako za njega postoje ponude iz inostranstva.
''Ne znam odakle informacija, Andrija sa Partizanom ima ugovor do juna 2016. Želi da ostane, iako je interesantan klubovima iz Španije, Engleske, Nemačke… To je definitivna odluka, zapravo, nešto oko čega se nisu ni lomila koplja, tako da plasirana informacija predstavlja samo nečiju (ne)svesnu insinuaciju'', rekao je Đorđević za Sportski žurnal.

Andrija Živković je bljesnuo početkom jesenje sezone, kad je vraćen u seniorski tim, posle odluke da potpiše profesionalni ugovor, a u finišu se borio sa povredom. Sad je taj period iza njega.
''Verujem da može da se nametne novom treneru i ustali u startnoj postavi. Najvažnije je da je zdrav i da za razliku od letnjeg perioda, kad je imao prekide u trenažnom procesu zbog pregovora oko ugovora, sad redovno odrađuje treninge. Imponuje njegova velika želja za još većom minutažom, da se nametne I pokaže u još boljem svetlu'', rekao je Predrag Đorđević.

(FOTO: MN Press)
 


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag ĐorđevićAndrija ŽivkovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara