"Bratislav Živković na klupi Voždovca"
"Bratislav Živković na klupi Voždovca"

Živković: Zmajevi će biti iznad proseka

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.06.16. | 14:34

“Rekao sam cilj nam je plej-of, a kad uđemo među osam najboljih timova probaćemo da napravimo i nešto više od sedme pozicije”, govori strateg Voždovčana o opakoj meti svojih pulena u narednoj sezoni

Bratislav Živković na klupi VoždovcaZmajevi sa Voždovca, pucaju na veliko u narednoj sezoni Super lige. Njima se ne drema, a odmora nema jer je truba Bratislava Živkovića, šefa stručnog štaba svirala zbor pred novu takmičarku sezonu. U tom stilu je i obraćanje trenera Voždovca, koji za MOZZARTSPORT kaže da je ovogodišnji cilj  Voždivčana ponovni plasman u plej–of.
"Želimo da ponovimo rezultat iz minule sezone i tako potvrdimo da se u klubu dobro radi i da smo na pravom putu", ističe za MOZZART Živković i nastavlja.
"Nećemo dozvoliti da nam se u ovom prelaznom roku ponovi greška iz prošle godine kad smo odradili pripreme sa jednim timom, a počeli sezonu sa promenjenim sastavom".

Sasvim je jasno da Voždovac u novu sezonu kreće veoma osveženog sastava. Pojačanja Zmajevima stižu na vreme, želje se ispunjavaju, pa je pravo pitanje za stratega Živkovića, da li je njegov spisak želja popunjen novim igračima koji stupaju u redove beogradskog kluba?
"Tako je, angažovali smo Dejana Georgijevića, potom  Marka Gajića i Stefana Dražića iz Javora, Đuru Zeca iz Borca, a šansu će dobiti i naši omladinci", kaže Živković navodeći imena fudbalera za koji su sa njegovog spiska došli pravo na teren Voždovca odakle ih put vodi u susret ekipama koje će prekaliti njihove šuteve do početka domaćeg prvenstva.
"Prvo igramo sa Mordovijom, zatim putujemo u Mađarsku i sparingujemo sa Ferencfarošem. Nakon toga odlazimo u Sloveniju gde ćemo odigrati pet prijateljskih utakmica između ostalog sa Zorijom, Union Berlinom i Amkarom što će biti i generalna proba pred početak Superlige Srbije", kaže Bratislav Živković, koji još očekuje i maksimalan učinak u šampionatu.

Izabrane vesti

Znači li to da se Zmajevi spremaju na najviši cilj, za realno ostvariv cilj plasmana u plej–of?
"Rekao sam cilj nam je plej–of, a kad uđemo među osam najboljih timova probaćemo da napravimo i nešto više od sedme pozicije", zaključio je Bratislav Živković, razgovor u kom se kao zaključak nameće poslednja rečenica trenera Živkovića.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport


tagovi

fk voždovacSuperligaBratislav Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara