""
""

Zmajevi spremni za poletanje: Pred start prvenstva stradala Drava

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.15. | 22:53

Voždovac siguran u generalnoj probi

Zmajevi su raširili krila. U generalnoj probi pred početak nove sezone, Voždovac je nadigrao i rezultatski deklasirao Dravu u Ptuju, u završnom meču tokom dvonedeljnih priprema u Sloveniji - 4:0.

Iako je bilo planirano da im susret sa novim prvoligašem Krškom bude poslednja kontrola ovog leta, izabranici Bratislava Živkovića su dogovorli još jedan susret i u njemu slavili golovima Sikimića, Odite, Adamovića i Ristovića, uz napomenu da je trijumf mogao da bude i ubedljivi, jer je srpski tim propustio još nekoliko izglednih šansi. Najbolju Sikimić na dodavanje Beljića, kad je uzdrmao stativu.

Izabrane vesti

Voždovac je igrao u sastavu: Popović, Jovanović, Radivojević, Ivković, M. Pavlović, D. Pavlović, Petrović, Beljić, Odita, Adamović, Sikimic. Igrali su još: Karaklajić, Srećković, Stojković, Simić, Stanković, Kukoljac, Radonjić, Zlatković, Ristović.

Podsećamo, Voždovac je prethodno pretrpeo poraze od Makabija iz Tel Aviva (0:3) i Karpata (1:2), odigrao nerešeno sa Dinamom iz Moskve (0:0) i savladao Krško (2:0).

Prvu utakmicu u novoj sezoni Zmajevi igraju 18. jula na Banjici protiv Rada.

 


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaRisto RistovićpripremePredrag SikimićObiora OditaBratislav Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara