Zna se ko je gazda

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.08.18. | 16:02

Al Ahli favorit protiv Vadi Degle

Najtrofejniji klub na svetu nije počeo sezonu na očekivan način. Ostvario je pobedu i remi, što je, verovali ili ne, neprihvatljivo kad je u pitanju Al Ahli. Ekipa koja je prošle sezone osvojila 40. titulu prvaka zemlje suočava se danas sa Vadi Deglom, u okviru 3. kola šampionata Egipta.

Gosti su lane jedva sačuvali prvoligaški status, doduše imali su sedam bodova više od prvog ispod crte, ali su u jednom periodu strepeli za opstanak. U međuvremenu Vadi Degla je dobila novog trenera, Grka Takisa Gonijasa, koji je prošle sezone na impresivan način razmrdao Ergotelis i od davljenika u drugom rangu omogućio je ekipi sa Krita da na kraju bezbedno završi sezonu u sredini tabele. To je bilo dovoljno da gazda kluba Maged Sami, inače i vlasnik Vadi Degle, kao i belgijskog Lirsa, prebaci šefa struke u Egipat. Sa njim je stigao i vezista Vasilijos Buzas, koji je u uvodnom delu sezone nezamenljiv. Ekipu su napustila dva važna igrača, napadač Omar El Said prešao je u Zamalek za 300.000 evra, a u isti tim je otišao i vezista Mohamed Hasan.

Izabrane vesti

Što se tiče Al Ahlija, on nije puštao bitne fudbalere, već je samo dovodio. Tradicija je na strani domaćina, koji je poražen samo jednom na 13 dosadašnjih dvoboja.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:00 3922 EGI 1 Al Ahly Cairo - Wadi Degla ki 1 1,38
Ukupna kvota1,38

EGIPAT 1 - 3. KOLO

Utorak
20.00: (1,38) Al Ahli (4,40) Vadi Degla (7,75)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Egipat 1Vadi DeglaAl Ahli Kairosportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara