"Đanfranko Zola"
"Đanfranko Zola"

Zola: Nemam nikakav kontakt sa Čelsijem

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.03.13. | 18:39

Bivši as Plavaca jedan je od glavnih kandidata da nasledi Rafu Beniteza

 

Đanfranko ZolaMenadžer Votforda Đanfranko Zola je u intervjuu za britanski “Dejli mejl“  istakao da još uvek nije napravljen bilo kakav kontakt između njega i Čelsija, kao i da će se tek na kraju sezone nati nešto više.
“Ja stvarno ne znam ništa po pitanju mog dolaska u Čelsi. Niko me nije kontaktirao, a trenutno sam fokusiran jedino na posao u Votfordu, koji mi je pružio puno toga“, rekao je Zola.

Izabrane vesti

Privremeni menadžer Plavaca Rafa Benitez gotovo sigurno će napustiti Stamford Bridž na kraju sezone, a kao potencijalne zamene pominju se Žoze Murinjo, Manuel Pelegrini, ali i bivši as Plavaca Zola, koji je u Čelsiju igrao od 1996. do 2003. godine, i za to vreme postigao 229 golova u svim takmičenjima.

“Šta god da se dogodi, sigurno je da ću steći veliko trenersko iskustvo. Uživam u Votfordu, radim i učim puno toga novog svakodnevno“, zaključio je Zola.

Podsetimo, i Roberto di Mateo, koji je Plavcima doneo trofej u Ligi šampiona prošlog maja, nije imao veliko trenersko iskustvo, ali je uspeo da izvuče Čelsi iz krize i sa Drogbom, Terijem, Lampardom i Toresom dođe do najboljeg rezultata u klupskoj istoriji.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiĐanfranko ZolaEngleskaEvropaPremijer ligaRafa BenitezRoberto Di Mateo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara