""
""

Zola pozvao Balotelija i Kasana: Momci, dođite kod mene u Katar, vratiću vas u život!

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.07.15. | 20:41

Da li će se dvojac obresti u Aziju...?

Mario Baloteli u Lupa Kasteli? U Bolonji, Laciju, Sampdoriji? Ili ipak u Kataru?

Posle brojnih spekulacija koje su se pojavile prethodnih dana, legendarni reprezentativac Italije Đanfranko Zola odlučio je da povuče konkretan potez i Baloteliju uruči poziv da dođe u Al Arabi. Isto se odnosi i za Antonija Kasana, koje bi čuveni fudbaler Čelsija želeo da vidi u svom klubu.
„Kasano ili Baloteli? To su dva vrhunska igrača i dolazak u Al Arabi bila bi odlična prilika za njih da igraju u ligi sa manje pritiska, da napune baterije i vrate se u Evropu kao novi“, poručio je Zola i dodao:
„Preporučio bi im ovo iskustvo. Imamo dosta dobrih igrača, a ako bi se ukazala šansa da dođu, doveo bi ih bez sekunde razmišljanja“.

Izabrane vesti

Posle sezone ispunjene mahom lošim detaljima, Baloteli je završio svoj mandat u Liverpuli i posle godinu dana seli se sa Enfilda, gotovo sigurno. Što se Kasana tiče, on je posle odlaska iz Parme bez angažmana, a poslednjih dana se pisalo da bi mogao da postane novi igrač Sampdorije. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija APremijer ligaprelazni rok 2015ParmaMario BaloteliLiverpulKatarItalijaEvropaEngleskaĐanfranko ZolaAntonio KasanoAl Arabi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara