Zoran Filipović Hrvatima: Zvezda je trenutno jača od Dinama!

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.03.19. | 13:36

“Prosto, Terzić je iskopirao ono što godinama Mamić radi”, poručio je legendarni as crveno-belih

Atmosfera u Zagrebu uoči meča između Dinama I Benfike, u okviru osmine finala Liga Evrope, polako se zagreva. Za hrvatski Večernji List govorio je legendarni napadač Crvene zvezde I lisabonskih Orlova Zoran Filipović. Reč je o čoveku koji ima svoju statuu u trofejnoj Sali najvećeg portugalskog kluba.

On je u opširnom razgovoru, između ostalog, uporedio snagu Crvene zvezde I Dinama. I verovatno iznenadio hrvatsku javnost.
“Crvena zvezda je ove sezone igrala u Ligi šampiona, ostavila je solidan utisak, ima vrlo dobru ekipu. To je takođe produkt dobre klupske organizacije, na čijem je čelu generalni direktor Zvezdan Terzić. On je kopirao Mamićev model upravljanja klubom. Rekao bih da je ekipa Crvene zvezde u ovom trenutku nešto jača od Dinamove”, rekao je Zoran Filipović.

Izabrane vesti

On je dodao da Benfika trenutno ima bolji tim od Dinama, ali da taj podatak ne mora ništa da znači.
“Benfika igra brz fudbal, ima mnogo mladih igrača koji donose posebnu energiju. U seriji su pobeda. Na papiru je bolji tim od Dinama, ali ima svoje nedostatke. Ne bih da ulazim u detalje, ali znaju da se poremete kada prime gol . Ne treba otpisivati Dinamo”.


tagovi

Zoran Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara