""
""

Zoran Filipović savetuje Žezusa: Markec je igrač krhke građe, morate biti oprezni s njim

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.10.13. | 15:30

Bivši trener Crvene zvezde smatra da telo Lazara Markovića ne može da isprati ritam treninga u Portugalu i da zato klub mora da dozira tempo reprezentativcu Srbije

Lazar Marković definitivno nema sreće s povredama. Zbog problema s trbušnim zidom u Partizanu je propustio dobar deo prošle polusezone, a posle samo nekoliko dana u Benfiki stradao je butni mišić, zbog čega nije prisustvovao početku priprema. Sada će reprezentativac Srbije s terena odsustvovati dve do tri nedelje zbog povrede zadnje lože zarađene na meču sa Estorilom. Generalno gledano, Markoviću je to bio peti put od dolaska u Benfiku da je morao prinudno da napusti teren, što je izuzetno zabrinulo upravu kluba.

Povodom toga se oglasio i Zoran Filipović, bivši igrač i asistent trenera Benfike, koji smatra da Žorž Žezus i njegovi saradnici moraju da vode računa o tome kako će dozirati treninge talentovanom reprezentativcu Srbije. On je istakao da Marković ima lošu građu za uslove rada u najjačim evropskim ligama.
"Pre nego što je došao u Benfiku, imao je dugu pauzu u Partizanu. U pitanju je igrač krhke građe i treneri moraju da vode računa o tome kako i koliko doziraju njegove treninge. Znate, kao vrlo mlad momak počeo je da trenira i igra sa prvim timom Partizana, možda njegovo telo sada ne može da isprati ovakvu promenu ritma", rekao je Filipović, bivši trener Crvene zvezde.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

BenfikaEvropaLazar MarkovićPortugalZoran Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara