""
""

Zoran Milinković dva dana posle Belorusa: Izvinjavam se svima!

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.08.15. | 11:43

Trener crno-belih ponovo našao reči opravdanja za Božinova, potvrdio da se razgovara sa potencijalnim pojačanjima

Zoran Milinković i dalje brani- neodbranjivo! Svih 30 hiljada navijača na stadionu Partizana u sredu veče i milionski auditorijum pored televizijskih prijemnika uverili su se da Valeri Božinov i u revanšu protiv BATE Borisova (do povrede) nije pružio partiju na nivou kvaliteta zbog kojih je doveden među crno-bele.

Ali trener Parnog Valjka još jednom je uzeo u zaštitu bugarskog napadača.
„Zadovoljan sam njegovim učinkom, u onih 36.minuta koliko je proveo na terenu. Ne razumem zašto me na svakoj konferenciji pitate o njegovom učinku. Rekao sam vam već da mora i može bolje. Mislim da je to tendenciozno sa vaše strane“, odgovorio je na pitanje novinara Zoran Milinković i potvrdio da će Božinov zbog jake distorzije zgloba biti van terena tri sedmice što znači da će propustiti 149.večiti derbi.

Izabrane vesti

Istovremeno Milinković štiti još jednog stranca o kome javnost baš i nema visoko mišljenje – Dornelasa.
„Znate da o pojedinačnom učinku fudbalera retko, ili gotovo nikada ne govorim. Ali iz vašeg pitanja vidim kako ste nastrojeni. Ponavljam, ne želim da pričam o pojedincima“.

Dva dana posle revanša sa prvakom Belorusije trener Partizana je shvatio da je prenaglio u početnoj analizi tog duela i konstataciji da su crno-beli u drugom poluvremenu pregazili BATE.
Izvinjavam se svima stvarno zbog te reči. Samo sam želeo da kažem da je Partizasn u tom delu igre bio bolji rival, i kad sam to rekao apostrofirao sam želju i voljni momenat naših momaka, na koncu i pobedu na BATE-om. A koliko vidim takav utisak deli i Filip Mladenović“

Obzirom na eliminaciju iz Lige šampiona i prestrojavanje u Ligu Evrope, kao i činjenicu da u odbrani mnogo toga škripi, a da su do kraja prelaznog roka ostala još tri dana, nameće se logično pitanje: Hoće li prvak Srbije da angažuje pojačanja?
„Sada se pojavljuju različita mišljenja, ali ja neću da pričam o ekonomskim problemima kluba i tražim alibi. Partizan je svetinja i svi počev od igrača do zaposlenih su u istoj situaciji. To je pitanje za direktora kluba. Pokušavamo neke igrače da dovedemo, neki razgovori se vode, ali nemam odgovor na pitanje koliko igrača nam je potrebno“, završio je Milinković uz konstataciju da prvi put čuje za hrvatskog levog beka Tonćija Kukoča koji se prethodnih dana posredstvom medija nudio klubu iz Humske.


tagovi

Zoran MilinkovićValeri BožinovSuperligaSrbijaFK PartizanFabrisio Silva DornelasEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara