""
""

Zozulja? Dobar fudbaler za slepce i budale...

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.03.17. | 10:52

"Nismo znali da je takva prevara od igrača“, grme čelnici Betisa

Svi znaju za Romana Zozulju koji je podigao dosta prašine u Španiji ove zime. Ukrajinca je svojevremeno želela čak i Crvena zvezda, ali je na kraju završio u redovima Betisa, gde sada gledaju samo kako da ga se što pre ratosiljaju.

Izabrane vesti

Probali su tokom januara da ga proslede u Rajo Valjekano, ali se transfer izjalovio jer su se usprotivili navijači madirdskog tima, veliki levičari. Nisu želeli tada deklarisanog ukrajinskog nacistu u klubu, pa sada ni u zelenom delu Sevilje ne znaju šta da rade sa čovekom koji ima ugovor do leta 2019. godine.

Jedno je sigurno, čelnici Betisa nemaju baš visoko mišljenje o Ukrajincu.
„Svako ko kaže da je Zozulja dobar fudbaler za Betis je ili slepac ili budala. Mi smo učinili sve što je bilo u našoj moći, pratili ga, snimali, uradili sve što se standardno radi kada vam dolazi reprezentativac neke zemlje u klub, ali nismo znali da je takva prevara“, rekao je Rafael Salas, savetnik uprave Betisa.

Zozulja više nije u planovima zeleno-belih koji spremaju novi letnji šoping.
„Dovešćemo trojicu ili četvoricu novih fudbalera, a ne desetoricu. I moraće da naprave razliku“, napominje Salas.

Operativac Betisa nije zadovoljan načinom na koji klub napreduje.
„Ne penjemo se na tabeli onako kako smo planirali, ali ne postoji magija kojom možete sve da promenite. Potrebno je uzbuđenje, želja i posvećenost, jer je teško rukovoditi brodom kada su talasi visoki deset metara“, zaključio je Salas.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaRoman ZozuljaPrimeraBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara