""
""

Žreb za Ligu Evrope: Biće super fudbala i četvrtkom!

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.12.14. | 13:14

Fjorentina na Totenhem, Inter protiv Seltika, Sevilja brani trofej protiv Borusije Menhengladbah...

Posle Lige šampiona, poznati su i parovi u nokaut fazi Lige Evrope. Verovatno najjači žreb za šesnaestinu finala u istoriji ovog takmičenja, doneo je neke zaista zanimljive parove, tako da nas na proleće očekuje sjajan fudbal i četvrtkom uveče. 

Izabrane vesti

Branilac trofeja Sevilja je za rivala dobila Borusiju Menhegladbah što je svakako jedan od derbija ove runde. Kao i duel Totenhema i Fiorentine. Biće zanimljivo i u špansko-italijanskom okršaju Torina i Atletik Bilbaa. Zanimljiv je i par Volfzburg - Sporting Lisabon. 

Naš Miroslav Radović i njegova Legija će odmeriti snage sa Ajaksom. Aleksandar Mitrović i Anderleht će put do osmine finala tražiti protiv sjajnog moskovskog Dinama, jedine ekipe u takmičenju koja je imala sve pobede u grupnoj fazi. Luka Milivojević i Olimpijakos za rivale imaju ukrajinski Dnjepro. Roma i Ljajić igraju protiv Fajenorda, Interu će rival biti Šćepovićev Seltik. 

1/16 finala Lige Evrope

Jang Bojs - Everton

Torino - Atletik Bilbao  

Borusija Menhegladbah - Sevilja

Volfzburg - Sporting Lisabon

Ajaks - Legija

Alborg - Briž

Anderleht - Dinamo Moskva

Dnjepro - Olimpijakos

Trabzon - Napoli

Gengan - Dinamo Kijev

Viljareal - Salcburg

Roma - Fajenord 

PSV - Zenit

Liverpul - Bešiktaš 

Totenhem - Fjorentina

Inter - Seltik 


tagovi

AjaksAlborgAleksandar MitrovićAnderlehtAtletik BilbaoAustrijaBelgijaBesiktasBorusija MenhengladbahDanskaDinamo MoskvaDnjeparEngleskaEredivizijaEvertonEvropaFajenordFjorentinaFrancuskaGrčkaHolandijaInterItalijaJang BojsKlub BrižLegijaLiga 1Liga EvropeLiverpulLuka Milivojevićmeđunarodni fudbalMiroslav RadovićNapoliNemackaOlimpijakosPoljskaPortugalPremijer ligaPrimeraŽupiler Pro ligaPSV AjndhovenRed Bul SalcburgRomaRusijaSeltikSerija ASeviljaŠkotskaŠpanijaSporting LisabonStefan ŠćepovićSuper ligŠvajcarska 1TorinoTrabzonTurskaUkrajinaViljarealVolfzburgŽreb za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara