Žurnal: Janković odlazi iz Zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.08.18. | 09:27

Srbin iz Kanade trenutno u Torontu razmišlja o narednim potezima u karijeri

Crvena zvezda je tokom leta angažovala Mohameda Fajea, Bilija Barona, Majka Cirbes, Majkla Odža, Dušana Ristića i Statrosa Perperoglua, ali uskoro bi mogla da ostane bez jednod od najboljih igrača iz finiša prošle sezone Stefana Jankovića, prenosi u današnjem dnevnom izdanju Sportski Žurnal.

Tačnije, Žurnal piše da je Stefan Janković čvrsto odlučio da promeni klub.Razlog za takav stav je činjenica da je tim sa Malog Kalemegdana u ovom prelaznom roku angažovao nekoliko igrača na njegovoj poziciji. Takođe, piše se da mladi krilni centar nije presrećan minutažom u prethodnom periodu i da se trenutno nalazi u Torontu gde razmatra šta je najbolje za njegovu karijeru.

Izabrane vesti

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je pre nekoliko dana demantovao informacije o mogućem odlasku Stefana Jankovića, ali izgleda da je ta priča i dalje aktuelna. Srbin sa kanadskim pasošem je prošlog leta doveden kao veliko pojačanje, ali je tek u finišu sezone pokazao potencijal.

U domaćoj ligi je imao prosek od 7,9 poena i 3,7skokova, a u regionalnom takmičenju 5,5 poena i 3 skoka. Kako bilo pred klubom sa Malog Kalemegdana su vreli dani. Uskoro bi trebalo da se definiše status Stefana Jankovića, a očekuje se i kapitalno pojačanje na poziciji plejmejkera.

Navodno, uz pomoć Pere Antića Crvena zvezda pokušava da angažuje Džordana Tiodora, doskorašnjeg člana Armanija.

(Foto Star Sport)


tagovi

Stefan Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara