ZVANIČNO: Emre Džan kao Pirlo, Pogba, Ljorente, Koman, Kedira, Alves...

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.06.18. | 11:03

Nemac će zaraditi 25.000.000 evra!

Sada je i zvanično: Emre Džan je novi fudbaler Juventusa!

Nemac je jutros doputovao u Torino na lekarske preglede i potpisivanje ugovor sa Starom damom. Parafiraće petogodišnju vernost vrednu 5.000.000 evra po sezoni i nastaviti Juventusov niz besplatnih pojačanja.

Izabrane vesti

Uprava Bjankonera se prethodnih godina specijalizovala za dovođenje zvučnih pojačanja bez obeštećenje. Pre Džana su za džabe u Torino dolazili igrači poput Pirla, Pogbe, Ljorentea, Komana, Kedire i Danija Alvesa. Neki su se isplatili na terenu, a na nekima poput Pogbe i Komana je Juve zaradio veliki novac kasnijim prodajama.

Džanov transfer je počeo da se ugovara još prošlog leta kada je postalo jasno da neće produžiti ugovor sa Liverpulom. Pored Juventusa su bili zainteresovani brojni kluboi poput Mančester Sitija, Čelsija i Bajerna ali je on na kraju ispunio obećanje dato Juventusu.

Vrlo je verovatno da će Nemac turskog porekla u Torinu zameniti iskusnog zemljaka Samija Kediru koji ima ponude iz Engleske i MLS lige. Što se Liverpula tiče, on neće mnogo žaliti za Džanom jer je već doveo Keitu i Fabinja kao zamene. 

Sjajni vezista je drugo pojačanje italijanskog šampiona ovog leta pošto su prethodno doveli i Đenovinog golmana Matiju Perina.


tagovi

Emre DžanLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara