"Vest sa zvaničnog sajta Zenita"
"Vest sa zvaničnog sajta Zenita"

ZVANIČNO: Garaj prešao u Zenit!

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.06.14. | 17:56

Ipak, evropski mediji donose zbunjujuće informacije o visini obeštećenja...

Vest sa zvaničnog sajta ZenitaNi Bajern, ni Mančester junajted, a ni Totenhem - već Zenit! Sada već bivši štoper Benfike Ezekijel Garaj postao je novi igrač Zenita i Sankt Peterburga, čime je saga konačno završena! 

Momak koji se već više od godinu dana nalazio na radaru brojnih evropskih klubova danas je i definitivno stavio paraf na petogodišnju saradnju sa klubom koji je bukvalno u poslednja dva kola izgubio titulu i tako od direktnog mesta u Ligi šampiona došao do kvalifikacija. 

Izabrane vesti

Iako je jasno da će Argentinac narednih pet godina, prema odredbama ugovora, provesti u Rusiji, još uvek je nejasno koju svotu novca će Benfika dobiti. Jer, portugalski mediji uglas tvrde da je u pitanju suma od svega 6.000.000 evra, s obzirom da mu je ugovor sa lisabonskim Orlovima isticao narednog leta, dok ruski i brojni evropski cenu dižu i do 16.000.000 evropskih novčanica. 

Sve u svemu, jasno je da je ruski gigant dobio veliko pojačanje. A sad, koliko je para potrošeno za realizaciju transfera? Zvaničnu potvrdu ćemo verovatno dobiti uskoro...

(FOTO: Printscreen fc-zenit.ru)


tagovi

RusijaPremijer ligaEzekijel GarajEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara