""
""

Zvanično, Hadersfild doveo prvo pojačanje

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.06.17. | 12:57

Belgijski napadač prošle sezone na terenu proveo 243 minuta...

Ni Aron Muj, ni Kris Vud! Prvo zvanično pojačanje novog premijerligaša Hadersfilda je belgijski napadač Loran Depoatr (28)

Izabrane vesti

Ovaj transfer završen je juče i dojučerašnji fudbaler Porta već je predstavljen u novom klubu . Dva kluba nisu saopštilo koliko iznosi vrednost čitavog posla, ali mediji pišu da se radi o sumi od 5.000.000 evra. 

Hadersfild dogovorio pojačanje iz Sitija - 11.500.000!

Depoatr se nije naigrao prošle sezone u Portugaliji. On je dobio šansu samo na sedam utakmica, a na terenu je proveo ukupno 243 minuta. Učinak - jedan gol i jedna sistencija. Usled ovakvog učinka ije baš najjasnije šta je David Vagner video u ovom napadaču...

U svakom slučaju, transferom Lorana Depoatra Terijeri su počeli da troše sumu od 250.000.000 evra zarađenu plasmanom u elitu. Naravno, to bi trebalo da bude samo početak, zvučnija pojačanja tek se očekuju u Jorkširu. 

Prvi strelac Čempionšipa postaje četvrti najskuplji igrač u istoriji Čempionšipa!

Pored ove prve "akcije" s Depoatrom Haderdfild je ovog leta samo još otkupio ugovor Eliasa Kačunge iz Ingolštata za 1.300.000 evra. Kačunga je prethodnih godinu dana proveo na pozajmici u engleskom klubu i zabeležio jako dobre brojke - 42 meča, 12 golova, šest asistencija.


tagovi

EngleskaEvropaHadersfild TaunLoran DepoatrPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara