Zvanično: Mančester Junajted doveo jednog, a prodao drugog golmana! I ostao u plusu 5.000.000 evra...

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.07.18. | 19:59

Murinjo ga je pikirao pre dve godine

Golmanska rokada u Mančester Junajtedu!

Engelski veteran Li Grant je novo pojačanje Mančester Jiunajteda! To je potvrdio, sada već, njegov bivši klub Stouk. On je danas prošao lekarske preglede u Mančesteru i potpisao dvogodišnji ugovor. Stouku će pripasti obeštećenje od 2.000.000 evra, što i nije loša cifra za 35-godišnjeg veterana koji je prošle sezone bio alternativa Batlendu.

Izabrane vesti

Njega je Žoze Murinjo pikirao još pre dve godine kada je odigrao čudesnu utakmicu protiv Mančester Junajteda i doneo Stouku prvi bod sa Old Traforda posle 30 i kusur godina. Bila je to neverovatna partija golmana koji je prošao sve mlađe selekcije Engelske.

Naravno, Murinjo ne dovodi Granta da bude prvi golman. Na toj poziciji je nedodirljiv De Hea, a velike su šanse da će rezerva ostati Romero. Grant je planiran kao treći golman. Murinjo je i u prošlosti imao slične poteze kada je veterane potpisivao kao treće golmane, poput Ilarija, Amelije, Švarcera...

Da bi potpisao Granta, Murinjo je prvo morao da se reši jednog golmana. Prodao je Sema Džonstona, izdanak Junajtedove škole koji je prethodne sezone provodio na brojnim pozajmicama, poslednju u Aston Vili. On je danas prešao u VBA za nešto više od 7.000.000 evra i potpisao ugovor na četiri godine.


tagovi

Sem DžonstonLi Grant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara