ZVANIČNO: Nikolić potpisao za Makabi Tel Aviv, Rosić otišao na Madeiru

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.12.18. | 16:41

Dvojica srpskih fudbalera promenili klubove

Zimski prelazni rok je počeo. Iako zvanično fudbalska pijaca kreće 1. januara, transferi su već počeli da se realizuju, a dvojica srpskih fudbalera su potvrđeni u novim klubovima.

Ofanzivni vezista Uroš Nikolić je novi igrač Makabi Tel Aviva na čijoj klupi sedi Vladimir Ivić, a na golu je Predrag Rajković. Nikolić je dete Partizana, ali nikada nije dobio šansu u Humskoj. Put ga je dalje vodio u Mađarsku gde je igrao za Videoton i Puskaš, potom je igrao u Jagodini da bi poslednje dve godine beležio dobre igre u Dinamu iz Minska. Ugovor mu je istekao i potpisao je na tri i po godine za najtrofejniji izraelski klub u kojem će zarađivati 350.000 evra po sezoni.

Izabrane vesti

Zvanično je kao pojačanje portugalskog Nasionala potvrđen i srpski štoper Lazar Rosić. Bivi defanzivac Vojvodini je na Madeiru došao kao pozajmljen igrač Brage u kojoj ove sezone nije uspeo da se izbori za minutažu. Bio je velika želja Nasionala i na kraju je Braga pristala da ga pusti na pozajmicu. Na njegovom dovođenju je insistirao slavni Portugalac Koštinja koji sa klupe predvodi Nasional.


tagovi

Uroš NikolićLazar RosićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara