""
""

Zvanično: Partizan, Zvezda i Vojvodina dobili licence za Evropu

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.05.15. | 14:57

FS Srbije će obavestiti nadležni sektor u okviru UEFA, koji klubovi su dobili licence za učestvovanje u takmičenjima u organizaciji UEFA

Komisija za žalbe u postupku licenciranja jednoglasno su odlučili da se licenca za takmičenje na evropskoj sceni izda Partizanu, Crvenoj zvezdi i Vojvodini. Posle pregleda obimne dokumentacije konstatovano je da su napred pomenuti klubovi u potpunosti dostavili dokaze o ispunjenosti svih kriterijuma u postupku licenciranja za takmičenja u organizaciji UEFA. Ovi klubovi su se time pridružili Čukaričkom, kome je licenca izdata na sednici Komisije za licenciranje i to 20. aprila 2015 godine, odnosno u prvostepenom postupku.

Članovi Komisije za žalbe u postupku licenciranja klubova su konstatovali da je stiglo zvanično saopštenje Novog Pazara da zbog ostvarenog sportskog rezultata odustaje od postupka licenciranja za takmičenja u organizaciji UEFA.

Izabrane vesti

FS Srbije će u roku predviđenim u postupku licenciranja, odnosno do 29. maja 2015. godine, obavestiti nadležni sektor u okviru UEFA, koji klubovi sa teritorije FS Srbije su dobili licence za učestvovanje u takmičenjima u organizaciji UEFA. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaFK Partizanevro licencaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara