ZVANIČNO: Šaćiri obukao dres Liverpula

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.07.18. | 22:12

Reprezentativac Švajcarske zadužio dres sa brojem 23

Ono što je bilo najavljeno u petak prepodne, uveče je dobilo epilog na stadionu Enfild. Reprezentativac Švajcarske Džerdan Šaćiri prošao je lekarske preglede, potpisao višegodišnji ugovor i zadužio opremu Liverpula sa brojem 23.
”Veoma sam srećan što sam ovde. Ovo je veliki klub sa bogatom istorijom, sjajnim fudbalerima i fantastičnim trenerom”, rekao je Šaćiri za zvanični sajt novog kluba.

Jirgen Klop tako je dobio treće pojačanje ovog leta, posle Nabija Keite i Fabinja iz Monaka. Cena otkupa je 13.750.000 funti, što je oko 15.500.000 evra. Podsetmo, Stouk je ispao iz lige i odmah je bilo poznato da najboljeg igrača neće moći da zadrže.
“Svaki fudbaler uvek teži da igra na najvećoj sceni. I pre nekoliko godina sam želeo da dođem. Sada se to konačno i desilo. Hoću da napredujem, da igram sa najboljima I osvajam trofeje. Zato sam ovde”.

Izabrane vesti

Iza reprezentativca Švajcarske je sasvim solidna sezona. U dresu Potersa postigao je osam golova i podelio sedam asistencija, a zapažene partije pružao je i na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Foto: Printscreen


tagovi

Džerdan ŠaćiriLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara