""
""

Zvezda će morati da prodaje igrače, ali Tončev je optimista: Velika verovatnoća da igramo u Evropi, tu nam je i mesto

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.05.14. | 19:16

„Uvek smo iz sopstvenih izvora rešavali probleme, tako ćemo i ovog puta“, nagovestio potpredsednik crveno-belih za MOZZART Sport

Nema odmora dok traje borba za Zvezdinu evropsku licencu. Posle vesti iz Niona, saznanja da su dobili produženi rok da „izboksuju“ dokumentaciju kako bi mogli da se takmiče pod zastavom UEFA naredne sezone, čelnici crveno-belih su ekspresno sazvali sednicu Odbora za hitna pitanja. Na jednoipočasovnom sastanku u Ljutice Bogdana, delegacija iz Niona (generalni sekretar Miodrag Zečević, poslovni direktor Stefan Pantović i generalni sekretar FSS Zoran Laković), do tančina je upoznala najodgovornija lica u Crvenoj zvezdi sa problematikom i očekivanjima Evropske kuće fudbala od lidera Super lige narednih dana.

Žar optimizama posle informacija iz Švajcarske dodatno je rasplamsao potpredsednik crveno-belih, Ivica Tončev u izjavi za MOZZART Sport.
Sad mogu da kažem da postoji velika verovatnoća da Crvena zvezda naredne sezone igra u Evropi, da bude tamo gde joj je i mesto! Mnogo problema smo već rešili, a o detaljima stvarno ne mogu mnogo da pričam. Ovim putem mogu samo da pohvalim generalnog sektretatra Zečevića i njegovog zamenika Pantovića i da se zahvalim FSS i advokatskoj kancelariji „Bogdanović“ na ogromnoj pomoći“, rekao je Tončev.

Izabrane vesti

Logično, postavlja se pitanje iz kojih resursa će Crvena zvezda pronaći novac i urgentno sanirati dugove. Nezvanično, crveno-belima je potrebno oko milion i po evra.
Kako iz kojih resura? Pa, iz Zvezdinih resursa“, pitanjem je uzvratio Tončev.

Ozbiljno je nastavio...
„Uvek smo iz sopstvenih izvora rešavali probleme. Tako ćemo i ovog puta. Mi smo klub koji ima sponzore, možemo da napravimo i određene reprograme, a u našoj ekipi postoje fudbaleri ozbiljne tržišne vrednosti“, možda je Tončev nagovestio da će Crvena zvezda promeniti sličan recept kao i prošle godine kad je Uroš Spajić prodat Tuluzu.

Tokom dana najviše se spekulisalo o dugu u iznosu od 1,7 miliona evra prema Radu. Čak je prostrujala informacija da su ta potraživanja osporena u UEFA, jer Građevinari nisu poslali kompletnu dokumentaciju. 
„Dok proces traje, o tome neću da pričam. Vi novinari špekulišite, nagađajte“, završio je Ivica Tončev.

(FOTO: Star sport)


tagovi

UEFASuperligaSrbijaIvica Tončevevro licencaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara