Zvezda danas igra prvu prijateljsku, Borjan dobio jaku konkurenciju

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.06.18. | 09:47

Crveno-beli večeras stavljaju tačku na prvu fazu priprema

Poslednjeg dana prvog dela priprema na Zlatiboru Crvena zvezda će imati i prvu proveru. Rival srpskom šampionu biće selekcija Užica. Meč će biti odigran na stadionu Slobode, a početak je zakazan za 17 sati. 

Posle četiri godine, na ovom stadionu, utakmicu će odigrati Nenad Milijaš. Zvezdin kapiten bio je u timu 10. maja 2014. godine kada je tadašnji superligaš Sloboda ugostila Crvenu zvezdu. Milijaš je uspeo da na toj utakmici postigne gol koji je Zvezdu znatno približio osvajanju titule.

Izabrane vesti

Uoči meča, tačnije u jutarnjim časovima, planiran je i poslednji trening za ovu fazu priprema...

A dok se Vladan Milojević i fudbaleri spremaju za ono što ih čeka na startu sezone (Spartaks Jurmala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pa onda i kiparski APOEL), uprava radi punom parom. Tako je obezbeđeno još jedno pojačanje. Radi se o iskusnom golmanu norveškog Bodo Glimta Zoranu Popoviću. MOZZART je već pisao kako je Zvezda pikirala ovog iskusnog čuvara mreže, a sada je došlo i do dogovora, pa više nema ni najmanje sumnje da će nekadašnji čuvar mreže Voždovca biti konkurencija Milanu Borjanu

Podsetimo, Borjan ima dogovor sa upravom da po okončanju kvalifikacija za Ligu šampiona (ili Ligu Evrope, u slučaju eliminacije iz LŠ) sedne za sto i pregovara o novom ugovoru. U slučaju da se odluči za odlazak, Popović će biti tu da ga odmeni u startnoj postavi. 

Zoran Popović postao je poznat široj javnosti maja prošle godine. Tada je nosio dres Voždovca i odbranio nekoliko zicera igračima Crvene zvezde na meču u kojem su se oprostili od šampionske titule. Voždovac je slavio sa 3:2, a ovaj bio jedan od junaka. On je u čak četiri mandata nosio dres Zmajeva, a branio je i boje Napretka, Vojvodine, Beograda, Vršca i Palića. 

Foto: crvenazvezdafk.com


tagovi

Zoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara