""
""

Zvezda je u alarmantnoj situaciji, želja mi je da im otežamo borbu za titulu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.05.16. | 11:39

Ipak, ovaj meč ćemo igrati u podmlađenom sastavu, kao i sve prethodne u plej-ofu”, poručuje trener Voždovca

Trener Voždovca, a bivši igrač Crvene zvezde,  Bratislav Živković pred duel Zmajeva i crveno-belih, koji će se odigrati na Vračaru, najavljuje veliku borbu dva tima.

„Bez obzira što ćemo utakmicu početi sa par mlađih igrača koji tek treba da se afirmišu očekujem dobar i borben meč.Mi smo sve duele u plej-ofu igrali sa podmlađenim sastavom jer je to strategija rukovodstva kluba. Ipak, potrudićemo se da Zvezdi otežamo osvajanje titule“, jasan je Bratislav Živković

Izabrane vesti

Znači neće dobiti popust?

„Naravno da neće. Radim svoj posao na najbolji mogući način koji znam. U Zvezdi sam se afirmisao, bila mi je odskočna daska, vezan sam za bivši klub, ali sad sam u Voždovcu“.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU VOŽDOVCA I CRVENE ZVEZDE

Utakmica će se odigrati na stadionu Obilića što vama baš i ne odgovara?

Utakmice sa večitima ne igramo na krovu, već na Vračaru. To mi se ne sviđa, ali ja o tome ne odlučujem već nadležni organi. Naravno, biće puno navijača Zvezde, naših minimalno, ali uvek sam voleo da igram pred punim tribinama. Volim da igram u Nišu, Surdulici, Kruševcu...I moji igrači će imati motiv, biće menadžera, pa nek se potrude kako bi se nekom svideli“.

Pred plej-of i plej-aut su prepolovljeni bodovi i sad neke ekipe iz lošije grupe imaju više bodova od vas?

„Alarmantniji je slučaj Crvene zvezde, bili su najbolji i imali su tridesetak bodova više od prvih pratilaca, a sad se prednost svela na dostižnih šest bodova. U opticaju je još dvanaest, a Čukarički je u formi. Teško je i da nivo igre zadržite čitavu sezonu, da ne govorim o povredama igrača. “, zaključio je Živković.

Piše: Đurđe Mečanin 


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaEvropaFK Crvena zvezdaBratislav Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara