""
""

Zvezda odgovorila Vukadinoviću: Rajković je srpskom fudbalu dao više nego vi za života! Vaša izjava je smešna i tužna...

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.07.15. | 17:35

"Možda ovaj pokušaj ironije i zluradosti od strane gospodina Vukadinovića ima veze i sa njegovom navijačkom pripadnošću. Ako je tako, lakše ćemo razumeti", rekao je portparol Crvene zvezde, Marko Nikolovski

Ni dva dana posle završetka utakmice u Gornjem Milanovcu, gde su fudbaleri Metalca i Crvene zvezde remizirali, strasti se ne smiruju na relaciji dva kluba. Spektakl kojem se obradovalo preko 4.000 navijača podno Rudnika ostao je u senci nemilih događaja po završetku utakmice, kada je umalo došlo do ozbiljnog fizičkog obračuna najboljeg mladog golmana sveta, Predraga Rajkovića i redarske službe na stadionu. Razlog i dalje nije poznat, ali prema rečima prvog čoveka Metalca, inače vernog navijača Partizana, Dragoljuba Vukadinovića - redari nisu u obavezi da prepoznaju golmana Crvene zvezde?!

Izabrane vesti

Klub iz Ljutice Bogdana nije mogao da ostane imun na ovakvu konstataciju, pa je vrlo brzo usledila i reakcija.

U ime Crvene zvezde obratio se portparol Marko Nikolovski, a izjavu prenosimo u celosti.
"Kao prvo, situaciju oko odnosa zvaničnih lica prema najboljem mladom golmanu na svetu zabeležili su, i javnost obavestili, pojedini mediji koji su tome prisustvovali. Fudbalski klub Crvena zvezda je želeo da džentlmenski dozvoli Fudbalskom klubu Metalac da sam odreaguje u vezi sa sopstvenim propustom. Umesto toga, čuli smo smešnu i tužnu izjavu gospodina Dragoljuba Vukadinovića kako ljudi ne moraju da poznaju Predraga Rajkovića".

"Izgleda da je gospodin Vukadinović želeo da ponizi Fudbalski klub Crvena zvezda i Predraga Rajkovića, a u stvari je samo govorio o sebi. Gospodine Vukadinoviću, Predrag Rajković je u svojoj dosadašnjoj karijeri dao mnogo više srpskom fudbalu nego Vi za života. I nije naodmet da naučite kako izgleda. Kao što nije naodmet i da svojoj ekipi naredite istu dozu borbenosti, želje i htenja bez obzira ko im je rival, kako ne bismo ubuduće gledali Vaše momke u dva različita izdanja u prva dva kola. Jednom, bez želje, borbenosti, faulova i kartona, a već u sledećem kolu sa svim tim".

"Usput, da pojasnimo. Rajković je u restriktivni prostor hteo da uđe kako bi čestitao domaćinu i pružio podršku svojim saigračima. Pretpostavljali smo da će ga prvotimci Metalca prepoznati. Možda ovaj pokušaj ironije i zluradosti od strane gospodina Vukadinovića ima veze i sa njegovom navijačkom pripadnošću. Ako je tako, lakše ćemo razumeti neprepoznavanje Rajkovića. Vidimo se na stadionu Rajko Mitić gde ćemo vas sve prepoznati".

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag RajkovićMetalacMarko NikolovskiDragoljub VukadinovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara