""
""

Zvezda ovakav tim nikada nije izvela

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.05.16. | 10:03

Novi šampion Srbije protiv Vojvodine u „šarenom“ sastavu

Nisu još na odmoru, ali kreatori ovogodišnjeg Zvezdinog uspeha već komotno mogu da razmišljaju o egzotičnim destinacijama na kojima će provesti odmor. Vojvodina je ostala dužnik crveno-belima, pošto je prekinula niz pobeda Lukovića i drugova i uskratila im mogućnost da sruše Benfikin rekord. Međutim, nemaju na Marakani izražene osvetničke namere.

Iz sasvim razumljivog razloga: titula je overena, za sutra je zakazan spektakl i prijateljski duel protiv Olimpijakosa, tako da će stručni štab Crvene zvezde šansu na današnjem meču da ukaže momcma koji su u dosadašnjem delu sezone imali manju minutažu.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je ove sezone pobedila u prvom meču sa 3:0, dok u Novom Sadu nije bilo golova. Novosađanima su sada bodovi potrebniji kako bi sačuvali četvrtu poziciju i eventualnu šansu da se domognu Evrope.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU CRVENE ZVEZDE I VOJVODINE

Izvesno je da će od prvog minuta za Crvenu zvezdu igrati Nenad Gavrić i Dušan Anđelković. Na delu ćemo videti još jedan štoperski tandem, pošto će se mladom Stojanoviću u centralnom delu odbrane pridružiti Edson.

Za krieranje Zvezdine igre biće zaduženi Ristić, Stojanović i Babunski. Pored Gavrića krilnu poziciju će pokrivati Srđan Plavšić. Mesto u špicu rezervisano je za Sikimića.

Zbog šarenog sastava Crvene zvezde kvota na keca u kladionicama MOZZART trenutno iznosi 2,15 i ima tendenciju rasta, dok pobeda Vojvodine vredi 3,45.

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA

Stadion: Crvene zvezde

Sudija: Nenad Đokić

Crvena zvezda: Kahriman – Cvetković, Stojanović, Edson, Anđelković – Ristić, Stojanović, Babunski, Gavrić, Plavšić – Sikimić.

Vojvodina: Kordić – Lakićević, Miletić, Rosić, Nastić – Sekulić, Maksimović, Malbašić, Meleg, Babić – Trujić.


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrđan PlavšićSrbijaNenad LalatovićMiloš StojanovićEvropaEdson SilvaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara