ZVEZDA: Sa Perperogluom dogovoreno, stiže i Faje?

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.08.18. | 23:32

Dvojica veterana na pragu Malog Kalemegdana...

Crvena zvezda je, javljaju Grci, u jednom danu obezbedila dva pojačanja iz Grčke! Eurohoops javlja da su pregovori sa Stratosom Perperogluom (33), o čemu se već pisalo, uspešno privedeni kraju i da je dogovor postignut, dok su prema drugim informacijama crveno-beli u isto vreme priveli kraju i pregovore sa još jednim veteranom - Muhamadom Fajeom (33)! 

Perperoglu će uskoro potpisati za Zvezdu i tako nastaviti da igra u Evrokupu, gde se takmičio i prošle sezone u dresu Hapoela iz Jerusalima. On je u proseku beležio 8,2 poena i 3,2 skoka po utakmici u tom takmičenju. U izraelskoj ligi bio je nešto bolji, sa 10,5 koševa po meču i 3,7 skokova, piše Eurohoops i podseća da je iskusni Grk tri puta osvajao Evroligu (dva puta sa Panatinaikosom i jednom sa Olimpijakosom), te da je već igrao pod novim trenerom Zvezde Milanom Tomićem dok je ovaj bio pomoćnik u Pireju. 

Izabrane vesti

Senegalac Faje takođe je dobro poznat Tomiću, s obzirom da u Grčkoj igra već šest godina, uz kraće prekide. On je posle koledža igrao još u Francuskoj i Italiji. U sezoni 2014/15. bio je najbolji skakač grčke lige, a tokom prošle, noseći dres Promiteasa, u proseku je postizao 12,5 poena i hvatao 5,7 lopti. Faje se najbolje snalazi na mestu krilnog centra...   

Podsetimo, Crvena zvezda je do sada potvrdila dolaske Bila Berona (Eskišehir), Dušana Ristića (Arizona), Majkla Odža (FMP) i Maika Cirbesa (Bajern).


tagovi

Stratos PerperogluEvrokupMohamed Faje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara