"Rade Krunić i Jovica Vasilić u duelu"
"Rade Krunić i Jovica Vasilić u duelu"

Zvezda se raspituje o dvojcu Donjeg Srema, Spalević u Pećincima

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.06.14. | 10:00

Krunić i Lakićević mete nekoliko klubova sa Zapada, stigla i zvanična ponuda iz Serije A

Rade Krunić i Jovica Vasilić u dueluDonji Srem je možda i iznenađujuće izborio opstanak u Superligi Srbije, a sada je pred čelnicima kluba zadatak da naprave ekipu koja bi taj posao obavila već početkom proleća.

Ali, klub prvo moraju da napuste najtraženiji igrači kako to obično biva u našoj ligi, a izgleda da klub iz Srema neće imati problem da nađe kupce za svoje igrače jer se o njima već raspituje broj klubova, i to uglavnom sa Zapada, ali i šampion Srbije Crvena zvezda.

Izabrane vesti

Crveno-belima su interesantni 20-godišnji Ivan Lakićević i Rade Krunić. S tim što će beogradski klub imati veće poteškoće da angažuje Krunića zato što se za njega interesuje broj klubova sa zapada, a Kjevo je poslao i zvaničnu ponudu. Na izlaznim vratima stadiona Suvača su i Stefan Bukorac i golman Nemanja Belić.

Donji Srem je ipak već doveo prvo pojačanje – Darka Spalevića iz Radničkog 1923 pošto je napadaču istekao ugovor sa Kragujevčanima.
„Spalević će zadržati broj 18 koji je imao u prethodnim ekipama i verujemo da će postići bar toliko pogodaka“, rekao je sportski direktor kluba Dragan Despotović

(FOTO: MNpress)


tagovi

SuperligaSrbijaIvan Lakićevićdonji sremRade KrunićDarko SpalevićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara