""
""

Zvezdaše je razočarao, sad je u Poljskoj: Tričkovski potpisao za Legiju!

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.08.15. | 18:02

Omaleni Makedonac potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom iz Varšave

Bio je jedan od skupo plaćenih stranaca koji je razočarao na Marakani. Za najtrofejniji srpski klub odigrao je 25 mečeva i postigao samo tri gola, ali je Ivan Tričkovski pred novim, velikim izazovom.

Makedonsko krilo danas se obavezalo na jednogodišnju vernost Legiji iz Varšave uz opciju da saradnja bude produžena na još dve godine. Posle odlaska iz Crvene zvezde Tričkovski je blistao u redovima kiparskog Apoela, ali mu je karijera krenula silaznom putanjom posle prelaska u Briž.

Izabrane vesti

Posle pozajmice u Beverenu Tričkovski je potpisao za Al Naser gde se nije proslavio. Sada mu se ukazala prilika da se vrati u Evropu.
„Hteo sam ponovo da igram u Evropi. Legija je veliki izazov za mene, ozbiljan korak napred u karijeri. To je najveći klub u Poljskoj“, rekao je Tričkovski na zvaničnom predstavljaju.

Makedonac će u Varašavi da nosi dres sa brojem 20. Njega je na sva usta nahvalio bivši trener Crvene zvezde Čedomir Janevski.
„Legija ne treba da strepi. Dovela je mirnog, racionalnog i porodičnog profesionalca. Brzo će da se aklimatizuje. On se ne boji posla, i uvek pruža maksimum. Takmičar kakvog svi treneri vole. Uvek sam mogao da se oslonim na njega“,
poručio je Janevski.


tagovi

Poljskameđunarodni fudbalMakedonijaLegija VaršavaIvan TričkovskiEvropaFK Crvena zvezdaČedomir Janevski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara