""
""

Zvezdin direktor grmi pred Sasuolo: Bili smo neozbiljni u Nišu, mogli smo da damo osam golova!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.08.16. | 09:41

„Jedan Bajern bi u sličnoj situaciji dao osam, Evropa ne prašta neozbiljnost“, poručuje Blažo Raosavljević

Reklo bi se na prvu loptu da je Crvena zvezda perfektno odradila posao u Nišu. Laka trojka ostavila je crveno-bele na čelu Superlige, ali umesto pohvala igrači srpskog šampiona su dobili – kritike. Blizina meča sa Sasuolom naterala je odgovorne sa Marakane da se pre svega bave analizom drugog poluvremena na Čairu.

A tada su Vijeira i drugovi propustili šansu da dokusure rivala i dodatno napumapaju samopouzdanje. Taj problem je dijagnostifikovao i sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.
„Jedan Bajern bi u sličnoj situaciji bilo kom protivniku dao osam, naši igrači su umesto da ostvare što ubedljiviji trijumf u nekim delovima meča igrali bez obaveza. A to Evropa ne prašta, uverili su se i sami protiv Ludogoreca“, istakao je sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević u razgovoru za Večernje novosti

Izabrane vesti

Mnogo je više stvari za pohvalu, uveravao je Raosavljević, a u Italiju ekipa ide spremna.
„Imamo kvalitetne informacije o Sasuolu. I šanse su 50/50. Oni nisu presrećni što igraju s nama jer znaju i veličinu našeg kluba a još bolje da ih u revanšu čeka paklena atmosfera, 50.000 ljudi“.

Aleksandar Katai i Ugo Vijeira neće napustiti klub do završetka dvomeča sa Italijanima ostaje kao definitivan stav.
„U principu ne bismo ih prodavali, a sve će opet zavisiti i od finansijske situacije, da li ćemo ući u Evropu... Katai je specifičan igrač, sjajan dribler, teško je naći nekog sličnog njemu. Već smo odbijali nekoliko ponuda za njega koje su bile okvirno manje od tri miliona evra, ali ako dođe ona prava onda je moguće da ode. Vijeira je promenio mišljenje o odlasku, bliži je ostanku, ali ćemo i o njemu raspravljeti posle revanša sa Sasuolom. Trebalo bi da produži ugovor“, dodao je Raosavljević.

(Foto Star Sport)


tagovi

Ugo VijeiraEvropaBlažo RaosavljevićAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara