Zvezdin problem pred Mornar: Perperoglua muče leđa

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.02.19. | 12:48

Kešelj i Čović i dalje bolesni

Košarkaši Crvene zvezde imaće u subotu u Baru prvu meč loptu za zauzimanje pol pozicije pred plej-of ABA lige.

Matematički gledano, crveno-belima je potrebna još jedna pobeda u naredna četiri kola i ona će garantovati prvu poziciju na tabeli pred početak doigravanja u regionalnom takmičenju.

Izabrane vesti

Prva prilika je već u subotu u Baru, gde izabranici Milana Tomića gostuju ekipi Mornara. Neće biti ni malo lako jer ekipa Mornara na domaćem terenu beleži odlične rezultate i nalazi se u seriji od četiri pobede u Baru. 
"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je rastrčana, igra veoma brzo i uz puno šuteva za tri poena. Igraju veoma dobro kod kuće, namučili su na svom parketu sve timove koji se bore za vrh, pobeđivali ih ili gubili u vrlo neizvesnim završnicama. Još uvek nisu matematički obezbedili mirnu poziciju na tabeli, što znači da će odigrati veoma motivisano. Zbog toga moramo da odgovorimo čvrstom igrom bez padova i praznih minuta", rekao je Milan Tomić.

Kako se ističe, Branko Lazić još neće biti u timu, dok Filip Čović i Marko Kešelj neće moći da pomognu zbog bolesti. Stratos Perperoglu i dalje ima problema s leđima i pod znakom pitanja je za ovaj duel.

Ognjen Dobrić se nada dobroj utakmici crveno-belih i novoj pobedi. 
"Očekuje nas utakmica u Baru, još jedno veoma nezgodno gostovanje u ABA ligi. Mornar je veoma kvalitetna ekipa, igraju brzo i ne ustručavaju se da šutiraju kada god im ostavite malo prostora. S toga, jasno je da moramo da pokažemo čvrstinu u odbrani, a pogotovo na bekovskim pozicijama. Imaju prepoznatljiv stil igre, forsiraju brzu košarku i ne smemo da dozvolimo da nas uvedu u njihov ritam. Potrebna nam je koncentracija svih 40 minuta ako želimo da upišemo novu pobedu u ABA ligi", rekao je Dobrić.  

Foto: Star Sport


tagovi

Milan TomićOgnjen DobrićStratos Perperoglu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara